WOW – SÅ er det i dag at det går galt ;-) (på den fede måde)

SÅ kom dagen! Dagen hvor Raceday hos Mosten MC  for alvor slår dørene op, til den ultimative weekend. En weekend spækket med race, rock’n’roll, brændt gummi, massere af larm, glade mennesker, kolde fadøl, hurtige biler og motorcykler og og og….. Vi kunne blive ved.

Raceday er uden tvivl et af årets højdepunkt for BikerOnline. Det er i den grad noget vi altid ser vildt meget frem til og glæder os som vanvittige. Når man nu glæder sig SÅ meget og det er ved at være oppe over, så er det da bare typisk at der sniger sig en omgang sygdom til ik?! Her ugen op til har BikerOnline godt nok været ramt af div. typer af omgangs syge og influenza. Så I kan nok se, at vi har været hårdt ramt ik? MEN nu er dagen kommet og vi er mere end klar, den sidste sygdom skal nok forsvide, når de små shots ryger ind med en cocktail af mosten øl, race og fed musik. Fuck nu af vi glæder os!

Pssst. Tjek lige denne Musikken til Raceday 🙂

Halli hallo… Har I set vejrudsigten? Den viser sol og næsten ingen vind. SÅ det ser bestemt ud til at vi kan se frem til en masse fed race. Det er noget der virkelig et tiltrængt, for helt ærligt, de sidste par år har ikke været det bedste rent vejr mæsigt vel.  Mosten knokler år efter år, for at give os den absolut bedste oplevelse på så mange områder. Det er et kæmpe stykke arbejde der ligge bag for at få sådan en weekend til at spille på alle måder. Vi var et smut forbi i mandags, og der var fuld gang i forberedelserne for at få det sidste klar. Banen skal vaskes, det skal lim på, telte slås op, tribuner skal på plads…………. Jamen for fanden altså, der er så meget arbejde der skal gøres, at vi andre dødlige slet ikke aner hvor meget de gør for os. De arbejder og knokler løs derude næsten 24/7 365. Når Raceday 2017 er veloverstået, ja så starter forberedelserne til Raceday 2018, det er ikke noget de kommer sovende til, og det er ikke noget de bare lige smækker sammen i løbet af 14 dage. SÅ når du møder en Mosten MC mand, så klap ham lige på skulderen og sig tak for indsatsen.

Udover alt det her med forberedelserne til selve Raceday, så har de jo også deres andre træf og fester. Feks. Engelsktræf og de holder fest for deres medhjælpere som er frivillige. Uden dem kunne det jo altså heller ikke lade sig gøre. Tá nu bare alt det affald der bliver smidt rundt omkring i løbet af en dag, og hvor meget der bliver skidt på toiletterne i løbet af en dag, Alt det affald og lort forsvinder jo ikke af sig selv vel? Nej der render en masse rundt og rydder op og gør rent efter os alle sammen hele tiden. SÅ når du ser nogen af dem, så giv dem lige et smil med på vejen, i stedet for at blive lidt surmule over at en toiletvogn lige er lukket af i 10 minutter pga. rengøring. Det er faktisk for din egen skyld. 😉

Nu vil vi pakke tandbørsten også afsted det går. VI SES RACEDAY 2017 !!!

HUSK AT FØLG MED PÅ INSTAGRAM: bikeronline_dk

PS. Hvis du ser os, så kom da lige over og sige hej, det kunne være så fucking hyggeligt.

De bedste hilsner fra

BikerOnline.dk

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*