Musikken til dette års Raceday – For sadan det bli’r feee’!!!

Vi ved jo alle at der kommer til at blive kørt stærkt til dette års Raceday….. Der bliver altid kørt røv stærkt!!!
Og vi ved alle at der bliver spillet masser af den fede musik til Raceday… Det bliver altid rocket for sygt igennem til Raceday!!!
Men hvad kan vi forvente os af musikken i år?? Hvem kommer egentlig og spiller?? Og hvad er det for noget musik?? Det har vi forsøgt at kigge lidt på, så I ved hvornår det er vigtigt for jer at stå foran scenen og feste igennem.

Hvis vi starter med at se på hvem der spiller i Party Teltet, så er programmet som følger:
Torsdag
kl. 21.30: Big O & The Blue Quarters
Big O, spiller den gode gamle klassiske blues. Det er swing & jump med egne numre, samt numre fra legender som T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, og mange flere. Big O, har spillet landet tyndt på diverse festivaler. Og nu, kommer de altså til Raceday og fyre den af torsdag aften.

 

Kl 23.30: DODXL
Når D.Ö.D.XL går på scenen, er der dømt rockklassikere i ‘en uendelighed… Bogstavelig talt!!!
De 3 drenge fra Horsens har specialiseret sig i at spille et utal af hits i et langt medley, hvor det ene hit afløser det andet.
Det er numre fra Guns n Roses, Deep Purple, Bon Jovi, ZZTop, AC/DC, VanHalen og mange mange flere, der er flettet sammen til verdens længste medley, hvor du kan synge, danse og råbe med i ‘en uendelighed. Festen der aldrig stopper ! 120 Nr. på 120 Min.

Fredag
Kl. 21.30: Guns’n Roses Jam
Her er der sataneme dømt rock-party med alle klassikerne fra det legendariske band. Guns’n Roses Jam er en tro kopi af gigianterne, som de var i slut 80’erne og start 90’erne. Det er både i musikken, men så sandelig også i scene showet. Dette er en ren lækkerbisken for folk med hang til klassikere som “Paradise City”, Sweet Child O’ Mine”, osv. Der bliver bare pisse fedt!!!

Kl. 23.30: Guitar Rebels
Her er der Volbeat for alle pengene. Guitar Rebels er uden diskussion det bedste Volbeat tribute band. Ikke nok med at de har taget Danmark med storm over de sidste par år, så er de udenlandske spillejobs også begyndt at tikke ind på kontoen. Sååå, har du en Volbeat fan gemt i maven, SKAL du stå foran den store scene fredag kl. 23.30. Drengene lover ekstra flotte røgeffekter på scenen, og de garantere både gamle lækre Volbeat klassikere for det trofaste publikum, og selvfølgelig nyklassikere som vi alle elsker at synge med på. Der kommer sataneme smæk på!!!

Lørdag
Kl. 23.00: Back In Black
Back In Black er jo nærmest blevet til husorkesteret til Raceday. De er hele vejen gennem et fantastisk AC/DC tribute band. De lyder og agere som originalerne. Måske endda en smule bedre. Her får du det hele. “Back in Black”, “Whole lotta Rosie”, osv osv….
Alle der har været til Raceday før, ved hvad der venter…. Et total fyldt telt, med den fedeste rock n’ roll fest. Vi ses ved scenen!!!

Musikken i Music Awards er som følger:

Fredag
14.00: The Dirt Sessions
Her er der tale om råt og dybfølt Rock n’ Roll. Vi har at gøre med et band der er sprængfyldt med energi, som helt sikkert vil smitte af på publikum. De spiller klasikkere fra bl.a. Led Zeppelin, The Doors og Johnny Cash.
16.00: Animal Underground
Er du til rockmusik fra 60’erne, 70’erne og 80’erne, så er det her du skal være. Når Animal Underground får på scenen fredag kl. 16.00, vil det flyde ud i en fast strøm af klassikere fra Deep Purple, Rolling Stones, Judas Priest og mange flere.
18.00: Ford T
Ford T er et fuldblods Rock n’ Roll band. De spiller deres egne kompositioner. Der er catchy riffs og lækre melodier. De har spillet til flere festivaler. Og de har spillet i både Danmark og England. Deres musik kan kun falde i god jord blandt Raceday publikummet.
20.00: Railroad
I Railroad har vi at gøre med et erfaren band der har eksisteret snart 20 år. De spiller en fantastisk musikalsk bluesrock cocktail af egne sange samt kendte klassikere. Railroad har bl.a. spillet til dette års Skanderborg Festival. Nu er de klar til at skabe den fedeste bluesrock fest til Raceday
22.00: Footos
Er du bare en lille smule til musikken fra de legendariske Foo Fighters, så er det nu du skal stå klar foran scenen til Music Awards. Footos spiller Foo Fighters sange med øje for detaljen. Her er tale om et vaskeægte rockshow med internationale sange. Det er de store stadionballader, det er de velkendte hits, samt spritnye numre.
0.00: Rockerdogs
Fredag midnat går Rockerdogs på scenen. Og så er der dømt total hygge, fadbamser, smøger boogie blues og rock. Vi har her Danmarks tungeste boyband. De har lyden af sydstaterne med et stænk Chicagoblues ind over. Det er up-tempo blues, Shuffle, Texasstyle, og måske endda et enkelt “Jeg har ondt i tarmen”-blues.

Lørdag
14.00: North Hill
Lørdagen starter ud med fed rock. North Hill spiller sange fra kendte kunstnere, og twister dem med egne fortolkninger. Det er rock, Blues og Rock n’ Roll.
16.00: Akoma
Akoma er et nyt frisk pust til Music Awards til Raceday. Her er tale om den smukkeste sympfoniske metal musik fremført med en vanvittig professionel og international lyd. De har den smukkeste kvindelige vokal. Dette er et must for folk der vil have lidt mere musik og lyd end normalt. Er man til storladen smuk sympfonisk metal, ser vi dette som lidt af et scoop for Music Awards til Raceday.
18.00: Loud N’ Rowdy
Her er der dømt moderne Hardrock med rødder fra dybderne i sydstaterne. Inspirationen kommer bl.a. fra Black Label Society, Lynyrd Skynyrd og Pantera. Deres live performance er medrivende og levende. Er du til den gode, hårde, men stadig catchy og simple hardrock. Så er det Loud N’ Rowdy om lørdagen.
20.00: B4
B4 er et alsidigt blues/rock band, der blev dannet i 2009. Alle i bandet er drevene musikere med mange års musikalsk erfaring. De var væk fra hinanden for en kort stund, men blev gendannet i 2016 med ny forsanger (Tidlgere forsanger i RAW og Kicks’n’Sticks). B4 er klar til at fyre op under den fedeste fest.
22.00: Shapedelay
Hvad kan vi sige om Shapedelay?? De er et kopiband, men ikke et traditionelt et af slagsen. De spiller rock, samt rockede versioner af kendte popnumre. Det kan f.eks. være Jolene og Langebro. Er I også blevet nysgerrige?? Det er vi!!
0.00: House of Secrets
Her har vi et af de nye skud på en stadig funklende og voksende dansk rockstamme. Med rødder i 80’erne, 90’erne og 00’erne, levere de 4 medlemmer en energisk præstation med kant, nerve og tyngde. Det er dynamisk opbygning og tunge melodiske riffs der danner grundlag for House of Secrets’s lydunivers.

Vi ved ikke med jer….. Men FUCK nu af,  hvor vi glæder os til alt den røvfede musik der kommer i år.
Vi ses ved scenekanten!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*