Åhh vente tiden er lang ik? (Psst… Nu på Instagram, kom og følg os :-)

Så siger kalenderen august! Og hvad betyder det så? Jo nu skal du bare høre, det betyder nemlig lige præcis at årets fedeste event er lige på trapperne. Raceday hos Mosten MC er klart et af de events vi med store forventninger og glæde venter på år efter år. 3 dage med fuld fart, øl, musik og ikke mindst den bedste stemning man kan finde. Man bliver aldrig skuffet, det er bare så vanvittig fedt. Den 31. august 2017 går det løs og fuck af hvor bliver bare for fedt.

BikerOnline vil selvfølgelig og som altid være der. Og som noget nyt kan du løbende følge med på Instagram. Vi vil ligge små videoer og billeder op med #bikeronline – Vi håber derfor at du vil finde os og følge os på Instagram: bikeronline_dk

Som sagt er vi helt nye på Instagram, så vi har brug for nogle følgere for, at det bliver lidt sjovt, derfor håber vi at du vil joine os. Tager du selv nogle billeder eller videoer, så vil vi blive super glade hvis du lige #bikeronline_dk eller/og @bikeronline_dk

VI SES HER PÅ SIDEN, PÅ FACEBOOK OG PÅ INSTAGRAM OG SELVFØLGELIG TIL RACEDAY HOS MOSTEN MC! www.mostenraceday.dk

 

De bedste hilsner fra

Pia & Majbrit

BikerOnline.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*