Skatteministeren har sagt ja til et bagsæde…

Så er der kun lidt over en måned, til at vi tager et smut til København igen.

Skatteministeriet...Men men næste gang vi tager af sted, er det jo fordi at vi har, et møde med vores skatteminister, Kristian Jensen, hvor vi overdrager alle underskrifterne til ham.

Vi har tilbudt Kristian Jensen, en god lille tur bag på en erfaren motorcyklist, så han kan komme ud og mærke lidt luft under vingerne, køreturen bliver efter vores møde, som starter kl. 12.00 den 30. Oktober.

Dette tilbud har Kristian Jensen sagt ja tak til, hvilket vi er meget glade for, og som er noget vi ser frem til…:-)))

Vi kontaktede Peter fra PK Motor, for at høre ham om han ville hjælpe os, ved at køre en fin lille tur med vores skatteminister.

Peter var meget imødekommende over for os, og sagde ja, til at hjælpe os med det samme. Det er vi glade for, for så er vi sikre på at skatteministeren kommer bag på en meget dygtig og erfaren motorcyklist.

Vi glæder os til at komme over til skatteministeriet den 30. Oktober som jo næsten ender med at blive en hel lille happening…:-)

Hvis der skulle være nogen som har lyst til at komme over til skatteministeriet den 30. Oktober vil vi blive meget glade for sådan en opbakning. Men vi vil samme tid, gerne opfordre Jer til at komme som privat personer, til denne happening og ikke som repræsentanter for en klub og lignende som du evt. måtte køre i.

Vi her endnu en opfordring til dig, som netop nu sidder og læser dette, print nu underskrift seddelen ud, få dine venner til at skrive den under, og ikke mindst, husk at send den til os senest ca. den 15 Oktober… På forhånd tak.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*