Bakke lukning 2006….

Så blev det tid til den årlige Bakke lukning. Denne gang lidt sener end normalt.På vej fra Nørrebrogade mod Bakken...

IGodt fyldt op på Nørrebrogade... kontrast til Bakke åbningen, viste vejret sig fra sin absolut bedste side, den 11. September 2006.

Ca. 10.000 motorcyklelister var mødt op på Nørrebrogade i København. Kl 17.00 blev vejene omkring spærret af. Allerede fra ved 15.30 tiden begyndte de første motorcykler at komme, så det kneb meget med pladsen for de mange busser der nu engang stadig kørte på deres ruter der.

Men hva det går jo, denne ene gang om året, ( eller 2 gange med Bakke åbning ) hvor det lige står på nogen timers ‘kaos’ i det centrale København.

Mange af indbyggerne fylder fortovene og cykelstierne godt op, for at se på de mange flotte motorcykler, og for at få en snak her og der.Kaffe og kage til turen...

MC’isterne har både kaffe, hjemmebagt kage, pølsehorn osv. med som de deler ud af. Så man må sige at der er total hygge og stemning i byen.

Det er godt at der stadig er liv i en så gammel tradition som dette. Folk køre jo gerne flere 100 km for at 75 år og stadig velkørende...:-)være med. Specielt når vejr guderne sammetid viser sig fra deres bedste side.

Vi var der selvfølgelig også, godt nok desværre ikke for at følge trop med alle de andre, men for at samle underskrifter ind mod de efterhånden meget omtalte MC afgifter.

Vi var på vores plads fra kl. 15.30 så vi kunne være klar når de første ankom. Der gik som sagt ikke lang tid før at hele Nørrebrogade var fyldt op med motorcykler.

Men på de Ca. 3 timer sTrængsel....:-)om vi havde til at gå rundt og samle ind i, nåede vi da op på 640 underskrifter. Der var fart på, og folk var søde til, selv komme hen for at skriveunder.

Efter at alle var kørt mod Bakken, valgte vi dog at køre hjem til Jylland, meget trætte efter en lang weekend i det store København.

Vi er dog ret sikre på, at for alle dem der deltog i festlighederne på Bakken, bla. i forbindelse med MC Touring Club’s 40 års jubilæum, har det været en rigtig god dag og aften, fyldt med glade MC’ister , dejligt sensommer vejr og god musik, for ikke mindst at nævne køreturen i sig selv.

Håber at vi alle mødes igen i 2007 til en god gammeldags dansk tradition, nemlig Bakke åbningen den 29. Marts.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*