For en i helvede Copenhell altså! Fuck af hvor er det fedt!

Åhh hvor fuck skal man begynde? Det her er så sindsygt stort!

Indtil videre er 2 dage “overstået” på Copenhell. 2 vanvittige fede dage. Det er første gang vi er på Copenhell, og vi kan uden tics og blinken med øjnene sige, at det har og er en oplevelse, som vi ikke ville være foruden. En fed blanding, af en masse musik i alle stil arter, men det her er SÅ meget mere en musik.

 

Hele pladsen emmer af den fedeste stemning, området i sig selv, er en oplevelse. Udsmykningen og detaljerne er lige i skabet. Shopping street med massere af lækre “butikker”, 3 scener der rager opover pladsen og viser deres magt. Fede områder med stor bar hvor der bliver spillet DJ rock’n’roll, så det emmer at træf stemning, smadreland hvor man kan afreagerer, spa oplevelser og meget meget mere.

Madboder i stride strømme, som servere fastfood indsvøbet i gourmet, det er satme ikke noget man ser ret mange steder til sådan arrangementer. Nej her bliver vi ikke bare spidset af, med en gang 2. rangs mad i dårlig stil.

Så er der menneskerne her! Hold nu kæft altså. Her er alt, og vi mener virkelig alt i typer. De sygeste hårfarver, Piercinger überalles, tøjstile der overgår de flestes fantasier, malede ansigter, nordiskeguder, goth, bikers, MASSERE af rock’n’roll veste der er mere eller mindre overplastret i band patch, Hr. & Fru. Danmark, My little pony, rock chiks og seje fyre. Det er en vild oplevelse bare at sidde og kigge på folk, det er underholdning i 1. klasse i sig selv.

Det er sygt fedt, for trods alle de forskellige mennesker, så er det nærmest en stor familie på knapt 23.000 familiemedlemmer. Folk snik snakker, skåler, krammer og roser hinandens outfit. Vi har ikke på et eneste tidspunkt set optøjer eller dårlig stemning. Men til gengæld har vi set flere der har tabt deres telefoner, her i blandt os selv, og gud og takke for, at folk er så pisse ærlige, at de kommer løbende efter en, så man kan få sit liv tilbage, allerede inden man opdager, at man rent faktisk har mistet det. Fedt at der bliver passet på hinanden.

Et kæmpe minus i denne weekend, er at vejret ikke lige har været med os. Regn on/off, koldt blæst men dog med en lille bitte bid af sole i ny og næ. Det er satme ikke i orden! Sådan et vejr er jo altså lidt en killer, til et udendørs arrangement.

Nu venter 3. og sidste dag. Lige pt. sidder vi lidt trætte, men lur os om ikke vi nok skal vågne lidt op. Der skal høres endnu mere musik og der skal tages en masse fede billeder. Der bliver lavet et fedt galleri til Jer. Men da det ender med i hvert fald ca. 2000 billeder, skal de lige kigges igennem. Galleriet komme senest søndag aften. Vi vil finde de fedeste billeder til Jer, så I kan få en fornemmelse af alt det her.

Ja også kommer der lige en opsamlings artikel på det hele, for vi skal jo ikke glemme i dag som er den 3. og sidste dag i helvede.

PS. Under Rock’n’music er der musik anmeldelser dag for dag. Musik anmeldelser er taget fra Metaltone.dk som er samarbejdspartner med BikerOnline.dk

SEE YOU

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*