Åbent hus hos Xtreme Motorcycles & Café

Total optursdag! Solen skinner og med de 17 grader der var, så lugtede det i den grad af sommer.

Lyden af de fede og de smukke to-hjulet bæster gennemtrængte Dybbelsbro. Nærmere bestemt var det på Ingerslevsgade 60. Xtreme Motorcycles & Café havde indbudt til åbning af værksted og cafe og fuck et lækkert sted! Ved kaffebaren kan folk der kommer forbi slænge sig i de fede Chester field sofaer. Stilen er gennemført og der er en afslappet og cool atmosfære over stedet. Det emmer af Motorcykler og man kommer nærmest i en helt anden verden, da motorcyklerne og tøjet er udstillet her ved caféen. Så det hænger godt sammen og man er omgivet af denne fantastiske duft af læder og dæk. Jamen altså, vi kan klart anbefale, at slå et smut forbi, slå røven i sofaen og nyde en kop dejlig kaffe, og lade dig blive inspireret af stedet.

Turen til kælderen var en helt ny verden at komme til. Dette er ikke et værksted man ser alle steder. Her var der alt hvad en mekaniker måtte ønske sig. Masser af plads, et fedt stort køkken og ja, så er der denne her bar. Her ville det sgu være farligt, at arbejde for nogle. Hvis man er typen der har nemt ved at falde i, og bygge en fest, frem for at bygge motorcykler. Det må virkelig være drømme stedet for enhver MC-mekaniker.

Udenfor brummede det af forår. En masse fede og forskellige motorcykler lagde vejen forbi. Hvilket da også oplagt på denne fantastiske 1. april. Guldmotorcyklen fik vi da også lige et glimt af. Flot er ikke ordet om denne meget speciale motorcykel. Den er SÅ unik og fantastisk, og en oplevelse at opleve live her midt i solen.

Her i Xtreme Motorcycles & Café er der noget for hver en smag og her er virkelig meget at kigge på. De folk der lagde vejen forbi i dag, så bestemt også ud til at hygge sig på den måde, som de minglede rundt på,med en kop kaffe eller redbull i hånden. Hvor er det skønt at sommeren er nær. Man mærker hvor meget man savner, at køre sig en tur og få luftet hele kroppen og hovedet med.

Det var nu lidt underligt, at komme ud til sådan et arrangement, uden at møde en masse man kender. Faktisk mødte vi ikke en eneste vi kendte. Men det er der selvfølgelig også en vis charme over.

Vi er super glade for, at vi nu kan dække hele Danmark og ikke kun jylland som jo har været det nemmeste indtil nu. Nu skal der findes flere fede og hyggelige motorcykel “ting” i København og på sjælland generelt, for der må jo være en masse arrangementer herovre et sted. Her har du et link til Deres Facebook side: Xtreme-Motorcycles-Café

Husk at MC hilser på MC

De bedste hilsner fra

Pia & Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*