Ny og forbedret BikerOnline.dk – Historien

BikerOnline.dk blev til en kold vinter aften. Vi sad og kedet os. Og kom til at snakke om, at det kunne være fedt med et samlingssted. Dermed sagt så gjort. Vi fik fat i nogle super dygtige folk, der kunne lave hjemmeside koder, og som forstod hvad vi ville, og hvor vi ville hen. Vi er dem så taknemlige, uden dem ville det ikke kunne lade sig gøre! TAK til Jer!

Hvem er “vi” Vi er søstrene Pia & Majbrit.  Pia er nu 49 år og har en dreng på 18 år. Majbrit er 41 år og har en dreng på 15 år. Vores sønner har altså næsten hele deres liv haft BikerOnline.dk på sidelinjen.

Pia flyttede til København i 2016. Majbrit er fortsat på Djursland. Men dermed blev vi splittede op. Folk er vant til at se os sammen, ja faktisk syns folk det er mærkeligt hvis vi ikke kommer sammen, så “føles det forkert” som de siger. Nu da Pia bor i København og Majbrit i jylland, så har vi faktisk muligheden for at dække hele Danmark. Og det er noget vi glæder os til og er glade for! Så ser du en af os derude et sted, så kom da lige og sig Hej ik.

I 2015 fik vi en Musik nørd ind over for, at skrive meget mere om musik. Johnny er en hardcore rock og heavymetal fan. Hans hjerte banker vel nærmest i rytme med Five finger death punch. BikerOnline.dk blev et springbræt for Johnny. For her i 2017 har han fået hans eget magasin, Metaltone.dk, han vil dog forsat skrive for BikerOnline.dk. Her i 2017 kommer der flere til skribenter til, som hver især har deres speciale.

Vi har siden 2008 haft en anden hjemmeside, CarsOnline.dk. Desværre nåede vi kun lige at komme igang med den, men så var det at alle uheld og udfordringer ramte os, så vi måtte trække stikke i forhold til CarsOnline.dk Nu da vi har fået helt ny side, har vi valgt at bilerne får en større plads her. Vi kan ikke køre to forskellige sider, så derfor bliver det på en måde lagt sammen. Tiden er til det, da vi alligevel, skulle have en ny og meget bedre side, der er helt oppe i tiden.

Kontakt BikerOnline.dk:

Mail: bikeronline@bikeronline.dk

Tlf.: 3088 7810

Nu til lidt historie:

BikerOnline.dk så dagens lys første gang den 23. november 2005. Og den første artikel blev lagt på siden den 29. november 2005. BikerOnline.dk blev lavet som et bruger til bruger magasin. Det vil sige at, folk kunne oprette en profil. Dermed kunne de selv skrive indlæg mange steder på siden. Der var et værksted hvor de kunne stille spørgsmål, et debat forum, en opslagstavle, hvis man havde en fest man ville inviterer folk til. eller bare skrive en lille hilsen. Der var lokummet, hvor man kunne skylle sit pis ud, det vil sige hvis man var sur og gal over noget, kunne man fortælle det der. Man kunne sætte et link på i linksiden, hvis man syns andre skulle se en hjemmeside. Efterlysninger var til folk der, måske manglede nogle at køre med, eller hvis man havde set og snakket med en til en fest eller træf, men ikke lige havde fået personens navn og nummer. Havde man en artikel var der bikerinfo/artikler man kunne uploade til. Derudover var der chat, vi var rigtig mange der brugte chatten. Hver aften sad vi en masse og skrev sammen, det var super fedt. også var der en biker dating, hvor flere fandt sammen. Folk havde deres egen brugerprofil, og der var en brugerliste, man kunne på den måde også skrive personlige beskeder til hinanden. Alt dette blev brugt rigtig meget. MEN så kom Facebook! Som I nok kan se var vi forud for tiden, alt det man kunne på BikerOnline.dk havde man ikke set før. Men Facebook må have luret os, og haft flere penge, så de overhalede os. 😉

I 2006 lavede vi en underskrift indsamling mod MC-afgifterne. Det forgik og ca. 4 mdr. Hold op der var knald på. Vi fik arrangeret at mødes med Kristian Jensen som var skatteminister på den tid. Han var med ude på en lille køretur, bag på en MC. Efterfølgende blev der lavet et indslag på TV2 nyhederne direkte. også fik vi en lille frokost med ham. Der var kæmpe pressedækning på de ca. 4 mdr. BT – Politikken – Se og Hør – Billed Bladet – Aarhus stifttidende – Djurslands posten – Radio Silkeborg – Scanbike – MC Touring Nyt. Vi kan faktisk ikke huske om der var flere.  Efter vores møde med Kristian Jensen, fik vi en besked fra ham, om vi ikke skulle mødes igen, til en ny lille køretur. Det skulle så være til en messe i Herning “Biler for alle” det blev vi desværre nødt til at takke nej til, da det var i slutningen af november md. og ja det var jo en bil messe, det har jo trods alt ikke meget med motorcykler at gøre. Du kan læse om underskrift indsamlingen gennem linket i undermenuen.

Vi har været lidt ON/OFF her på siden, i forhold at at komme til arrangementer og få skrevet. Der har været sket en masse i vores liv som gjorde, at overskuddet og tiden ikke lige kunne hænge sammen.

Men som I kan se er der ved at være godt gang i skriveriet igen. Og vi er super glade og stolte af denne nye opdaterede side BikerOnline.dk nu er blevet til.

HUSK: At tilføje BikerOnline.dk til dine fortrukne på din pc. Og kig jævnligt forbi, for der sker hele tiden noget.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*