Så er det sku nok, vi vil ikke mere finde os i de urimelige afgifter der er på motorcyklerne !!!

Dette er fra 2006 – Underskrift indsamlingen er derfor slut!  Men her kan du se hvad der skete og blev gjort dengang.

VI fik nok dengang derfor: Derfor har vi nu startet en intenst landsdækkende underskrift indsamling.

Vi behøver vist ikke at skrive meget om hvad problemet er med de motorcykel afgifter, for det vi alle, ja selv skatteministeriet ved jo at de glemmer motorcyklerne, så derfor skal der, sku gøres noget ved det nu !!!

Vi har snakket med skatteministeriet pr. telefon, og har sendt en mail til skatteminister Kristian Jensen ang. At vi vil komme og overrække ham underskrifterne personligt, om dette ønske bliver imødekommet ved vi ikke på nu værende stund, men  i dag den 29 Juni har vi modtaget en opringning fra skatteministeriet, at vi har fået en aftale med skatteminister Kristian Jensen den 30. Oktober kl: 12.00 til overækkelse af underskrifterne.

Alt dette kan du følge med i på BikerOnline.dk hvor vi hele tiden vi skrive hvad der er af nyt i sagen.

Du kan også følge med i hvor mange underskrifter der løbende kommer til.

Vi skal huske at vi er en stærk stigende gruppe i Danmark, der køre MC, vi har stadig vores sammenhold, ikke mindst hilser vi stadig på hinanden når vi mødes på vejene, hvilket man må sige er fedt…J

Derfor skal vi også stå sammen nu !!!!!

Print underskrift listen ud nu, gå ind til din nabo, ta’ den med på arbejdet , i klubben og få så mange som overhovedet muligt til at skrive under…!!!

BikerOnline.dk vil være til nogen forskellige arrangementer, hvor du kan komme og give din støtte imod de urimelige MC – afgifter.

Har du kendskab til nogen arrangementer hvor det kunne være en fordel at have underskriftindsamlingen, eller kan du / I selv stå for en underskriftindsamling, så send en mail til bikeronline@bikeronline.dk så kan det komme med på underskriftindsamlings listen.

Det ville være en meget stor hjælp hvis der er nogen som vil støtte dette projekt, ved at samle underskrifter ind…

http://www.skat.dk/stapri/stapri.asp

http://www.folketinget.dk/Samling/19991/spor_sv/S1392.htm

Send din underskriftindsamling til: BikerOnline.dk Birkesigvej 2 8444 Balle Tlf. 30 88 00 08 – På forhånd tak for hjælpen!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*