Race Day – Online… Det slutter aldrig…

Bil klubben Osten er lige ved at være klar til at starte deres årlige bil løb. Vejen /banen ved Osten står klar, folk har fået smækket deres røv i sæderne på tribunerne. Nede i start området, er der allerede mere eller mindre kaos. Ene er vist den første der skal sendes af sted, det ligner at det er det, de er ved at blive enige om. Nu er Ene jo altså også en vild en at sende af sted som den første, Osten vil gi’ en start der rykker røv. Ja det er Ene der køre frem, han har en meget stor vild bil, eller det vil sige den er måske ikke stor som såen, men lang og smal. Så for fanden der satte han sku fuld skrue, men nej nej hvad er det lige der sker, dernede i start området, Olger ser helt forvirret ud, og hvor helvede er Ans Ørgen blevet af, åhh gud nej nej nej ikke igen, det store Easy og Early banner der ellers hang så flot over starten, er tilsyneladende faldet ned. Olger kigger sig omkring for at finde Ans Ørgen, men han er væk, nogen fra publikum er friske og vågen og råber til Olger at Ans Ørgen står inde i Easy og Ealy banneret. Ans Ørgen ligner sku en der nærmest er blevet stukket af en kæmpe bikube, han hopper flagre og spjætter rundt, han kan ikke komme ud af banneret. Olger kommer ilende til og inden længe er Ans Ørgen igen en fri mand. De kan nu ikke lige helt forstå hvordan det kunne ske igen i år, Olger havde jo brugt nogen helt specielle og meget stærke sorte strips, netop for at banneret ikke skulle blæse af, som i alle de forgangene år, når Ene køre fra start. Midt i hele dette kaos, tænker Øffen nu er det på tide at få publikum på andre tanker, han snupper mikrofonen og råber på jysk 89 – 90 – 91 glat isse, og ganske rigtig publikum får andre tanker. (hmm hva’for nogen tanker????) Ans Ørgen og Olger har fået Easy og Early banneret op igen uden de helt store problemer. Lige pludseligt ud af det blå, kommer Inn stæsende over mod tidtagningen med en Carlsberg i hånden, han ligner en der er helt rundt på gulvet, men hvad fanden det lige er han er rundt på gulvet over, fandt vi rent faktisk aldrig ud af. Nu ligner det efterhånden at der er ved at være styr på det hele, så Øffen råber endnu engang 89 – 90 – 91 glat isse og publikum jubler. Men men for fanden da, ligesom alt ånder ro og overblik sker der det at???.

Men men for fanden da, ligesom alt ånder ro og overblik sker der det at???.
MC Einer bliver fløjet ind med Helikopter, og lander på taget af et Mobilhome. Han bliver så forvirret at han begynder at stamme, men det forsvinder da han kom op på cyklen. Han suser op på scenen og napper mikrofonen og råber ” Hej Skanderborg ” ud i det totalt tomme telt. For alle 25000 personer inden skat, har forladt hytten. Man kan læse hans forbavselse i hans skønne dejlige røde øjne, da han kigger op i taget. For nu vil alle se MC Team Trøst, med mor og datter styre MC på en ” ny ” Bilbane. Pludselig bliver der helt stille, for ind kommer Dansktop stjernens nr. 1, Chupper ham selv ind på området. Nu bliver der for vildt selv for MC Einer, Chupper og hans skole kammerat Topstykket på samme ” nye ” Bilbane. Så bliver der røg i køkkenet, ja meget mere end 187 sølle MC`er kan frembringe i en fældes joint. Hov er der ikke Husmor undervisning nu ?

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*