Online Træffet der aldrig slutter

BikerSmeden ankommer til åretss Fuldmåne Træf

Vrum-Vrum, sagde Mukkebikken og chicksene hvinede henrykt da vi sammen tørnede om hjørnet og ind på træfpladsen.
Her mødtes vi med MogensMotorhoved der fortalte os at vi skulle tage og smutte ned til den bagerste plads for der stod en hel flok mennesker vi kendte.
Ganske rigtigt der stod hele slænget i højt humør, tænkte “det her skal nok blive godt”. Vi satte bikes og lady kom slentrende med fagnen fuld af øl.. lige hvad vi havde brug for..
men hvad gør hun så, ja typisk hende at falde over en teltbadun,
Men puha, heldigvis kom gode gamle Kajkubik flyvende i det samme, så han nåede lige at gribe lady og de stakkels øl. Det var sku godt med en kold bajer efter en god lang tur i sadlen..
Efter et par øl var Lady igen på toppen og vi fortsatte hyggen
Nå men efter en go’ fadbamse, og efter at have sikret mig at Lady havde det godt, var jeg klar til at gå over i klyngen for at se hvad det var de alle højlydt stod og diskuterede.

Der var en tæt kødrand omkring et eller andet, og inde fra midten kunne jeg høre Mogens Motorhoved stå og udbrede sig om et eller andet helt fantastiskt.

Jeg måtte puffe og mase for at komme igennem og hvad skuede mit øje? Mogens Motorhoved sad og tronede på en spritny MukkeBik 1200! Og gestikulerede med arme og ben om alle dens fortræffeligheder.

Jeg måtte tættere på, sikke en smuk MukkeBik. Mens jeg nærmest som i trance gik rundt om MukkeBikken og beundrede dens smukke linier, hørte jeg ind i mellem løsrevne stumper af Mogens Motorhoveds lovprisninger.

…indbygget mp3 spiller, …frit valg mellem med- eller modvind og paraply, 4-dobbelt overoplagt knastaksel…

Ja ja det er meget godt altsammen, tænkte jeg, grøn af misundelse, men hvordan går det til at det er den irriterende Mogens Motorhoved, der sidder der og troner og ikke mig?
Nej det var simpelthen for meget at se Mogens Motorhoved sidde der og trone. Jeg var simpelthen så misundelig, at jeg blev nødt til at gå, for ellers ville jeg få det dårligt.

Jeg bevægede mig ned mod indgangen for at se, om der kom nogle kendte hoveder. Da jeg kom derned kunne jeg se noget der holdt og lyste og strålede mere end et helt juletræ.

Da der samtidig stod en helt flok benovede små-sild. Var det garanteret Leif Smørhår og hans Jammerlap. Han havde simpelthen Danmarks mest velpolerede og strålende mukkebik. Ja selv dækkene var blank polerede.

Selv gik han rundt i næste års mode de fleste mente, at han var totalt til grin. Men det opdagede han aldrig selv. Om ikke andet så fik han sig altid gjort til grin.

Sidst var han væltet midt på træfpladsen i den største mudderpøl. Der måtte han have krise hjælp.

Lige nu spankulerede han rundt, som en anden hanekylling og solede sig i små-sildenes beundring. Nå han satte sig op på juletræet…

Nåeh nej Jammerlappen og skulle til at starte. ”Skronk, skrammel, skrunk, skronk, skrump, skrammel pffffftttttffffff” lød der fra den stakkels Jammerlap, men den gjorde ingen attentioner til at starte.

Man kunne se hvordan gassen gik af ballonen, men han gjorde et nyt forsøg ”Skronk, skrammel, skrunk, skronk, skrump, skrammel pffffftttttffffff, bum”

Den ville stadig ikke starte. De før så beundrende små-sild begyndte at fnise og Leif Smørhår, lignede en der kunne forsvinde i et musehul.

Da han opgivende begyndte at skubbe Jammerlappen ind på træfpladsen.
Mens han bandede stygt over at han havde glemt sit værktøj derhjemme og derfor var nødt til at låne sig frem hos de andre på træfpladsen. Han tænkte ved sig selv “det bliver sgu dyrt i låneøl”
Næste dag ved 15tiden blev han vækket af en opsynsmand, som lige ville se om der var liv i Leif.Alle pengene til låneøl,olie og benzin var væk.Men det værste af alt var at der stod en kæmpestor rokker og pissede op på en stor dynge øldåser(natturligvis uden pant)og under dåserne lå jammerlappen.
leif gned sig i øjet hey du råbte han til den store rocker mere nådet
han ikke at sige for i det samme vente den store rocker sig om og ramte leif på benet
det skulle han ikke have gjort,pludseligt og lige som ud af ingenting
stå der en sky af støv op og ud af støvet kom xj900.
PUHA EFTER 2 ÅR SÅ VÅGNEDE bIKERSMEDEN OP EFTER HAN HAVDET FÅET EN DONKRAFT I HOVEDET HJEMME PÅ VÆRKSTEDET…
“FUCK” tænkte bikersmeden “her vågner jeg op til økonomisk krise, ligesom jeg troede jeg skulle investere i en ny BossHoss”…

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*