Mosten Raceday, Music Award, lørdag d. 3. September 2016

Mosten Raceday, Music Award, lørdag d. 3. September 2016

14.00: Lørdag åbner op med et brag af en stoner/metal koncert med Fusskalt. Jeg har lyttet til deres nyeste EP ”Overdrive”, og allerede fra start ramte de mit glødende metalhjerte med tonstunge riffs. Deres lyd er overbevisende international. Fusskalt er et dansk bud på Desert Stoner rock genren. Det handler om støvede landeveje, brølende motorer og tunge guitar riffs. Bandet er en flok veteraner fra metalscenen der er gået sammen om dette projekt Fusskalt. Og det er med stor succes på deres lyd og stil. ”Vi ser frem til at spille for et, forhåbentligt, talstærkt publikum som vi kan forsyne med et velafrettet kick i måsen de ikke havde set komme”, fortæller Bassist Janus, og fortsætter ”Vi er pitstoppet som leverer højeksplosivt brændstof til dem alle”. ”Publikum kan forvente en intens, sveddryppende og medrivende koncert med såvel tunge, som mere up-tempo numre. Vi kan garantere at lørdag bliver sparket i gang med et brag” slutter Janus.

BikerOnline.dk kan med sikkerhed findes ved scenen når Fusskalt træder frem kl. 14.00 lørdag. Denne tunge velspillede energiudladning VIL vi ikke gå glip af.

16.00: Den fede rock fortsætter kl. 16.00. Her er det Hard Rock Junkies der tager over. Hard Rock Junkies spiller kopirock af den mere hårde melodiske stil. Her er der garanti for masser af tråd og energi, men også store ”syng-med” omkvæd. Repertoiret bringer os rundt blandt kunstnere som bl.a. Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, The Beatles og mange flere. Numrene bliver spillet med dyb nerve, stort overskud og fed attitude. Ved at spille til Raceday, ser Hard Rock Junkies frem til kontakten med publikum og servere kopirock så overbevisende, at selv dem på bagerste række må overgive sig. ”Publikum kan forvente et los i røven af hård rock, masser af spilleglæde, fed attitude og alle de fedeste rocksange, de kan forestille sig”, fortæller Peter fra Hard Rock Junkies.

Vi fra BikerOnline.dk skal helt klart se dette band, der vil spille hits fra en lang række fede kunstnere.

18.00: Kl. 18.00 er det så Mechanical Wing’s tur til at gå på scenen. Gruppen har eksisteret i 10 år, men med forskellige besætninger ombord. Genremæssigt har Mechanical Wing været forbi pop, blues, funk, indtil de til sidst gjorde stop ved den gode bundsolide Rock n’ Roll.  Nu er kursen sat mod den øverste tinde, ligesom bandet har ambitioner om at stå øverst på den danske rock scene. Inspirationen hentes hos bl.a. Van Halen, Led Zeppelin, Hendrix og Dizzy Mizz Lizzy. Til Raceday 2016 vil der blive spillet gode kendte rock klassikere, samt egne numre. ”Vi ser frem til at levere Rock n’ Roll til publikum. Det er jo det de gerne vil høre til Raceday” fortæller bandet og fortsætter, ”Folk kan forvente en koncert fuld af energi. Et hav af guitarsoloer blandet med tæskende trommer der bakkes op af den stabile bas.

BikerOnline.dk glæder sig til at høre Mechanical Wing gøre det de er bedst til. Nemlig god gedigen rock, ”the simple way”..

20.00: Big O & the Blue Quarters, der går på scenen kl 20.00, er et relativt nyt navn på den danske bluesscene, der spiller særdeles velsvingende “ol” school jump blues”, som gør det nærmest umuligt at side stille. Bandet tager udgangspunkt i bluesen som den lød op gennem 40’erne og 50’erne, og giver deres egne energiske bud på gamle klassikere samt spiller eget materiale. Specielt deres evne til at lade tingene udvikle sig på scenen har begejstret publikum hvor end de har optrådt. Big O & the Blue Quarters har allerede spillet mange koncerter på spillesteder, festivaler og til private arrangementer i hele landet. Ud over egne numre, spiller de energiske udgaver af numre fra legender som T-Bone Walker, Sonny Boy Williamson, Muddy Waters, Little Walter og mange flere.

Vi hos BikerOnline.dk har en svaghed for den gode traditionelle blues, og ser derfor meget frem til koncerten med Big O & the Blue Quarters.

22.00: Det man vel nærmest kan kalde primetime til Raceday, er lørdag aften kl. 22.00. Her springer Junkyard Drive på scenen med deres energiske og medrivende Hardrock. Junkyard Drive består af en flok unge mænd med en så voldsom energiudladning, at de kun kan blive en fornøjelse. De beskriver dem selv som et Rock n’ Roll / Hardrock Band, men at deres genre også bliver kaldt fadølsrock, knallertrock og tyskerrock. De henter deres inspiration fra gamle og nye rocklegender, som f.eks. AC/DC, Airbourne, Guns n’ Roses med flere. Michael fra Junkyard Drive fortæller at ”Vi glæder os til at opleve stemningen af MC entusiaster der trykker den af til rock, kombineret med fadøl”. De har tidligere spillet til bikerarrangementer, så de kender lidt til stemningen, og forventer en fest uden lige. På spørgsmålet om hvad publikum kan forvente, svare Michael, ” De kan forvente et band som trykker den af, med et top tunet sæt bestående af røvsparkende Rock N’ Roll. Vores største force er vores performance, og folk der har set os ved at vi aldrig er stillestående når først riffet brager ud over højtalerne!

BikerOnline.dk vil klart være tilstede når dette band af energiske unge mænd vil forsøge at vælte væggene til Music Awards med deres Rock n’ Roll.

24.00: Om fredagen var der et Dizzy Miss Lizzy tribute Band. Og der er der dæleme også her om lørdagen. Dizzy Jam får lov til at lukke og slukke for dette års Music Award. Og det gør de med stil, og med alle de fede Dizzy klassikere. Og de gør det med stor kærlighed til originalerne, som de selv betegner som Danmarks bedste band. Dizzy Jam skiller sig lidt ud som band, da de er et familieprojekt. Det er far, søn og svoger. Det er hyggeligt, samtidig med at det er gedigen Rock n’ Roll. Dizzy Jam er da også et helt nede på jorden band. På spørgsmålet til hvad de ser frem til på Mosten Raceday, er svaret: ”Vi glæder os til at se og høre de andre bands, og føle stemningen på pladsen”. De fortsætter ”Publikum kan forvente 3 meget glade fyre spille Dizzy, blandet med musikalske finurligheder og andre helte riffs. Der bliver høj energi og højst sandsynligt et par platte vitser eller flere”.

BikerOnline.dk glæder sig til denne Dizzy koncert, hvor vi er sikre på at blive underholdt fra først til sidst.

Music by Johnny

See ya Rock n Rollas

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*