Mosten Raceday, Music Award, fredag d. 2. September 2016

Mosten Raceday, Music Award, fredag d. 2. September 2016

14.00: Første band på dette års Music Award er Backyard Alley. Backyard Alley er et rock/blues band bestående af 4 unge drenge med base i Middelfart. Musikken er inspireret af de gode gamle rockede blues rytmer fra 60`ernes musik univers. Bandet har lige udgivet deres debut album, som indeholder en masse fede numre med alt fra beskidte dystre rock rytmer til befriende bløde toner. Albummet kan findes på diverse streamingtjenester. ”Til Raceday på Mosten ser vi frem til at give et super fedt show, og vi ser frem til at spille for biker miljøet, da flere i bandet har en stor interesse for motorcykler og ræs”, fortæller Rasmus fra Backyard Alley og fortsætter, ”Publikum kan forvente en intenst Rock/Blues koncert med følelsen af, at blive taget tilbage i tiden med lyden af beskidte guitar toner.

Hos BikerOnline.dk, glæder vi os til en forrygende start på Music Award, når Backyard Alley fyre op under deres Blues/Rock med en snært af Country og en lille twist til den lidt mere bløde side.

16.00: Dizzy Miss Lizzy…… Eller…. Da jeg først hørte det næste band, troede jeg at der var tale om Tim C og hans kompaner. Men det er ”blot” A Little Dizzy der spiller op fredag kl. 16.00. Men til alle jer Dizzy fans der vil høre noget ”Silverflame”, er det med at møde op til Music Award kl 16.00. Her vil der være Dizzy klassikere for fuld udblæsning. Og det vil vi gerne garantere. På spørgsmålet om hvad bandet glæder sig til ved at spille på Raceday siger Bassist Johnny Hüttel, ”Vi glæder os til at spille for en masse festglade mennesker. Mosten Raceday er en sand fest med masser af mennesker, benzin og bajere. Det glæder vi os rigtig meget til at være en del af”.

BikerOnline.dk ser MEGET frem til en autentisk Dizzy koncert med alle de store hits.

18.00: Kl. 18.00 fortsætter den gode Rock n’ Roll. Det er Casius der indtager scenen. De beskriver sig selv som et simpelt Rock n’ Roll band med original materiale. Men Casius er en velsmurt rockmaskine der tonser udover scenekanten med vind i håret og pedalen helt i bund. Medlemmerne i bandet er vokset op i de fantastiske 80’ere, hvor de har hentet meget af deres inspiration fra. Det er bands som Guns N’ Roses, Iron Maiden og AC/DC. Men også ældre bands som Led Zeppelin, Deep Purple og Thin Lizzy er store inspirationskilder. Medlemmerne af Casius har allerede spillet til Raceday, men i andre bands. Så de ved hvilken fantastisk fest de kommer ind til. ”Publikum kan forvente tre veloplagte drengerøve, der oser langt væk af spilleglæde og energi” fortæller Simon fra Casius og fortsætter, ”Dette er blot vores anden koncert som Casius, så vi har rigtig meget vi skal vise verden”.

Der er dømt god gedigen Rock n’ Roll, og BikerOnline.dk vil være der for at til blive underholdt.

20.00: Kl 20.00 fredag aften vil der for alvor blive spillet op til fest og dans. Nu skal man forlade race eller hvor man ellers befinder sig, og komme til Music Award. La Orchestra går på scenen, og de er garant for at dansegulvet skal fyldes op. I den brede vifte af festlig musik, er der noget for enhver. De har kastet lidt cowboyboots, guitaroverdrive, lidt growl og noget sing-a-long i repetoiret, og der er hit-garanti. Med La Orchestra kan vi være sikre på hits fra Dolly Parton til AC/DC, fra Gasolin til Tina Turner, fra Volbeat til Birthe Kjær, og fra Janis Joplin til Thomas Helmig. Kort sagt: Festmusik til ALLE!! Publikum kan forvente et top professionelt band der har spillet landet tyndt de sidste 5 år. De er ikke til at styre på 2 tønder land, og man ved aldrig hvad der kommer, og hvilken genre der bliver rystet op af posen.

Én ting er sikkert. BikerOnline.dk skal feste og danse igennem til La Orchestra.

 

22.00: Klokken 22.00 går Jake Green Band på scenen. Undertegnede har allerede smuglyttet til dem, og her kan vi godt garantere den tunge og fede Rock/Blues, med inspiration helt tilbage fra BB King, Buddy Guy til Led Zeppelin og Hendrix. Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig langt ud i afkrogene af den klassiske Blues. Jake Green Band ser frem til at spille et energisk 1½ times sæt til Raceday, som de aldrig har deltaget på før. Til spørgsmålet om hvad publikum kan forvente, er svaret ”Publikum kan forvente benhård, fokuseret voksenmusik uden gøgl”. Her bliver der lagt vægt på musikken, og ikke noget ”udenoms-show”.

BikerOnline.dk ser frem til lyden af denne trio, der er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge shuffles og hjerteskærende slow-blues der giver genlyd i krop og sjæl.

24.00: LittleFish er det sidste band på scenen fredag aften. Om vi har gemt det bedste til sidst, vil vi lade publikum bedømme. Men det lyder i hvert fald lovende. LittleFish er et band der stammer helt tilbage fra 1994. Det vil sige en super sammentømret trio, der netop har udgivet deres debut album. Et album hvor ingen ringere end Tim Christensen synger med på, og folk som bl.a. Emily Lazar, som har arbejdet med Foo Fighters, Depeche Mode og David Bowie har hjulpet til med albummet. Genremæssigt har vi med energisk rock at gøre. Og der er lidt til både drengene og pigerne. LittleFish ser frem til at levere en klassekoncert til alle de herlige bikere, og på spørgsmålet om hvad publikum kan forvente sig, svare bandet ”Et drøn af en koncert, med 3 intense venner på scenen der giver alt hvad de har i sig.

Hos BikerOnline.dk ser vi frem til en fantastisk afslutning på fredagen, med en fed koncert fra et erfarent rockband med international lyd.

Music by Johnny

See ya Rock n’ Rollas

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*