Go Go Berlin – LIVE – Pavillonen i Grenaa den 24. oktober 2015

Go Go Berlin – LIVE – Pavillonen i Grenaa den 24. oktober 2015
Christian Vium, Mikkel Dyrehave, Anders Søndergaard, Emil Rothmann og Christoffer Østergaard. Kender du ikke allerede disse navne, kan du godt begynde at lære dem udenad nu. Der er her tale om 5 unge mænd, der tilsammen danner et af Danmarks p.t. bedste rockbands. Og det er kun et spørgsmål om tid, før de bliver et af de største også. Det er selvfølgelig Go Go Berlin vi snakker om. Allerede kort efter udgivelsen af deres debut album ”New Gold” har de vist deres vær, som et af de bedste bands på den danske musikscene. ”New Gold” tryllebandt mig allerede fra de første toner af den let syrede intro ”Enterlude”, som lagde en god stil for et helt igennem forrygende album. Med numre, som ”Raise Your Head”, ”Castle Made of Sand” og “Darkness” som allerede er blevet klassikere, har de cementeret deres plads på musikscenen. Go Go Berlin er kommet for at blive. Og allerede nu har de vist sig at være gode ambassadører for den danske musik i udlandet, med allerede utallige koncerter i flere lande. Med deres internationale lyd, kan de meget vel gå hen og blive en ny dansk musikalsk eksportsucces.

De er nu på turné med deres nyeste album udgivelse. Opfølgeren til deres fantastiske debutalbum hedder ”Electric Lives”. Nye numre som titelnummeret ”Electric Lives” og ”Kids” bliver allerede voldspillet på de danske radiostationer. Deres album nr. to, tyder altså også på at blive endnu et mesterværk.

Den 24. oktober 2015 gæster Go Go Berlin Pavillonen i Grenaa. BikerOnline.dk er helt sikkert med på sidelinjen, og vil efterfølgende bringe en fyldestgørende anmeldelse. Og vi kan kun på det kraftigste opfordre alle til at købe billet til et af de spillesteder de vil besøge på deres turne. For ikke kun producere de hit på hit på hit. Go Go Berlin er også et af vores tids absolutte fedeste Livebands. Deres energi er både utrættelig og smittende. Fra første nummer er man som publikum totalt overgivet til de 5 unge mænds medrivende show. De formår i den grad at komme ud over scenekanten, og gøre koncerten til en fest hvor alle er med. Man kan ikke undgå at have et smil på læben og føle at man er med i festen, når frontmand Christian Vium byder op til fællessang og dans. Har I ikke allerede nu købt billet til denne turne, så gør det nu. Vi kan ikke anbefale det nok. Go Go Berlin er det nye sort på den danske musikscene!!!!

See ya Rock n’ Rollas !!!

Music by Johnny

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*