Monsters of Rock 2015 i Horsens – Tributebands triumferede !!!

Tributebands triumferede !!!

Den 5. september lagde Horsens Ny Teater lokaler til det første af forhåbentlig mange, Monsters of Rock koncerter. Kulisserne var perfekte og professionelle. Lyden var for det meste i top. Fede lokaler og professionel lyssætning. Bare det at der blev serveret perfekt Gullasch og Chili Con Carne i flotte restaurant-lign. omgivelser, får top karakter. Det var bestemt væsentligt bedre en den normale franske hotdog eller frankfurter man får til denne type arrangementer. Det var generelt super fede omgivelser til dette fantastiske arrangement. Kæmpe ros til arrangøren Hard Rock Horsens.

 

De to ”up and coming” bands Desecrator og Vallis Mortem lagde ud, og startede aftenen op med vanvittig og smittende energi. Det er to unge bands, der tidligere vandt en Band Battle i Horsens, og dermed fik muligheden for at stå på en større scene foran et veloplagt publikum på små 200 headbangene rock-lovers.

Desecrator, består at 4 meget unge mænd, der musikalsk virker som om de stadig leder lidt efter deres sande identitet. Ingen tvivl om at de musikalsk er rigtig dygtige, og deres energi fejler bestemt ikke noget. De spiller højt, tungt og hurtigt. Enkelte numre havde også potentiale til mere, ingen tvivl om det. Men jeg synes der mangler lidt sjæl endnu i det unge band. Dog er jeg er ikke i tvivl om at det nok skal komme. Keep up the spirit and hard work, Desecrator. Så kommer det også.

 

Vallis Mortem er også et ungt band, bestående af 4 unge og energiske mænd. De formåede virkeligt at komme ud over scenekanten. Der var power, gejst og vilje. Musikalsk var de virkeligt samspillet, og de formåede at ramme ind i hjertet på publikum med numre som ”World at War” og ”Last Sundown”. Her var der tale om numre med sjæl. Numre man som publikum gerne vil høre igen. Med en lidt mere behersket og trænet vokal, samt flere numre i kaliber af ”World at War”, er der bund for noget spændende med Vallis Mortem. Bikeronline.dk håber i hvert fald på at opleve dem igen på en scene et sted i Danmark.

Da de to unge bands var færdige med hver deres 30min. set, var det tid til de tre hovednavne.

MetalliJam lagde ud i bedste stil, med ”Creeping Death” og ”For Whom the Bell Tolls”. En yderst veloplagt frontmand Henrik Svendsen, gav virkeligt Mr. Hetfield baghjul. Attitude, sang og skrig fejlede intet. Det var 3. gang at undertegnede så MetalliJam, og det var til dato deres bedste. De er som en god årgangs vin. De bliver blot bedre og bedre som tiden går. Riffs, guitarsoloer sad som de skulle, og var tunge og rungende som vi forventer dem når vi høre numre som f.eks. ”Sad Bud True”.  MetalliJam bragede virkeligt i den grad ud over scenekanten. Trods et set der kun måtte vare knap 75 min., formåede de at ramme nogle af de gode klassikere. Det skal til dette nævnes at MetalliJam normalt spiller et set på den gode side af 2 timer.

MetalliJam setliste:

 • Creeping Death
 • For Whom the Bell Tolls
 • Master of Puppets
 • Wherever I May Roam
 • Welcome Home (Sanitarium)
 • Ride The Lightning
 • One
 • Enter Sandman
 • Battery

Ca. kl. 22.00 gik Maiden Aalborg på scenen. Og på god jysk, så gjorde de det dælme godt. Det var første gang jeg så og hørte Maiden Aalborg, og jeg må sige at de overraskede særdeles positivt. Til tider, hvis man ikke lige så op på scenen, blev man sgu helt i tvivl om det var originalen man var til koncert med. De gjorde det super godt. Og jeg må tage hatten af for frontmand Mikkel Sandager Smith. Den flotte høje lyse stemme som Mr. Dickinson nærmest har som varemærke, og gør ham helt unik som Metal sanger, ramte Mikkel helt forrygende de fleste gange. Selv den velkendte vibrator i de høje og klare strofer, havde han. Samspillet sad i skabet. Det er meget svært at sige noget dårligt om Maiden Aalborg. Jeg vil blot glæde mig til næste gang BikerOnline.dk får muligheden for at opleve Maiden Aalborg.

Maiden Aalborg setliste:

 • Moonchild
 • Can I Play With Madness
 • The Number of The Beast
 • The Trooper
 • Bring Your Daughter
 • Die With Your Boots On
 • The Loneliness
 • Aces High
 • 2min To Midnight
 • The Clairvoyant
 • Heaven Can Wait
 • Fear of The Dark
 • Iron Maiden

Sidste band på scenen denne super fede aften, var Back to Black. Der findes flere AC/DC tribute bands i Danmark. Og mange er også super fede. Men alligevel skiller Back to Black sig ud, ved at deres frontmand, Michael Pold, mere er en kopi af gode gamle Bon Scott, end Brian Johnson. Både tøjstil og måden han bevægede sig rundt på scenen var som en god kopi af Bon Scott. Og når hans stemme ikke blev alt for høj og skinger, ramte han også fint den gode Mr. Scott. De fungerede rigtig godt som band, og der var virkelig knald på når de blæste numre som ”Dirty Deeds” og ”Sin City” ud over scenekanten. Og selvfølgelig, når det er et AC/DC tributeband, bliver man nød til at fremhæve Angus Young, som her var i skikkelse af Niels Daugaard. Fra første riff, var han en tornado på scenen. Og de velkendte guitarsoloer sad hvor de skulle. Alt i alt et fedt show fra Back to Black. De SKAL opleves igen.

Back to Black setliste:

 • Up to My Neck in You
 • Back in Black
 • Play Ball
 • Hell Ain’t a Bad Place to Be
 • Dirty Deeds
 • Sin City
 • Jailbreak
 • You Shook Me All Night Long
 • Live Wire
 • If You Want Blood
 • Rock n’ Roll Damnation
 • Walk All Over You
 • Thunderstruck
 • Whole Lotta Rosie
 • T.N.T.
 • For Those About to Rock
 • Riff Raff
 • Highway to Hell

Alt I alt var det er super fed aften som Hard Rock Horsens havde fået stablet på benene. Og de små 200 mennesker der kom til arrangementet fik virkelig valuta for pengene. Vi var alle rejst tilbage til de tunge 80’ere og blev underholdt med Metallica, Iron Maiden og AC/DC. Fuck det var fedt!!! TAK Hard Rock Horsens. Nu glæder vi os bare for vildt til Monsters of Rock 2016, og til at se hvilket program de får sat sammen der. Men under alle omstændigheder, så vil BikerOnline.dk være der. Ses vi næste år i Horsens?? Det er jeg sikker på vi gør!!!

See ya Rock n’ Rollas !!!

Music by Johnny

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*