Bandbattle byder på Trash Metal opvarming til Monsters of Rock 2015 i Horsens

Bandbattle byder på Trash Metal opvarming til Monsters of Rock 2015 i Horsens.

 

De to bands der skal dyste i bandbattle til Monsters of Rock 2015 den 5. september i Horsens, er fundet. Det er de to superfede bands: Vallis Mortem og Desecrator. De kommer til at varme op for de 3 hovednavne Back to Black, Maiden Aalborg og MetalliJam. Med disse sublime opvarmnings acts, er der lagt grundigt op til en røvfed gang Trash Metal !!!

Vallis Mortem blev dannet i 2011, men er allerede færdig med at lægge sidste hånd deres debut album ”Last Sundown is Forever”, som udkommer til foråret. De henter deres inspiration fra bands som bl.a. Slayer, Lamb of God og Megadeth. Vallis Mortem byder op til en seriøs gang piskesmæld, når de blæser ud over scenekanten med tung maskingeværshegn, kombineret med afdæmpede og melodiske passager. Valiss Mortem har deres helt egen lyd i mikset mellem alle inspirationskilder.

BikerOnline.dk ser meget frem til dette nye og yderst spændende band.

Desecrator blev dannet i 2011 under navnet ”13 Blood Lines”. Inspirationskilderne var bands som bl.a. Pantera, Cannibal Corpse og Hatesphere. Men med en del udskiftninger i medlemmerne af bandet gennem de første par år, og ændring i navnet til Desecrator, ændredes deres musikalske udgangspunkt, som var groove/dødsmetal, til en mere old-school Trash Metal orienteret stil. Dermed var et solidt fundament lagt, og bandet havde fundet sin sjæl. Så nu har endnu et spændende dansk Trash Band set dagens lys. Og de vil komme til at fyre den for sygt af i Horsens Ny Teater på lørdag den 5. september.

Vi glæder os meget til en god gang Trash Metal med inspirationen fra de dage hvor Trash var alt for røvfedt !!!

 

 

HUSK at gå ind på www.hardrockhorsens.dk og køb jeres billetter!!! I får en fed aften med i alt 5 superfede metal bands for KUN kr. 250,- . Billetten kan også købes i døren til kr. 280,-. Men køb dem nu bare på nettet med det samme, og spar kr. 30,-. Så er der lige til en ekstra fadøl !!!

Vi ses i Horsens Ny Teater på lørdag, rock n’ rollas !!!

Music by Johnny

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*