Monsters of Rock 2015 Horsens

Monsters of Rock 2015 Horsens.

Den 5. september er der Monsters of Rock i Horsens. Det er Horsens Ny Teater der lægger hus til dette hårdpumpede arrangement. Så der er lagt op til super professionelle rammer, lyd og lys, når nogle af Danmarks bedste tribute bands fyre op for mastodonter indenfor hard rock og metal. Vi vil her bringe en lille præsentation af de bands vi alle vil få fornøjelsen af at møde denne aften.

Back to Black – Med stor energi og entusiasme er der med Back To Black gjort klar til den helt store Rock n’ Roll koncert. De vil fyre det ene AC/DC hit af efter det andet, og det er i overbevisende stil. Back To Black er garant for et gigantisk show med imponerende sceneeffekter, og ikke mindst alle de velkendte og catchy riffs. Der vil denne aften være garanti for en god omgang sing-along til hits som bl.a. ”Highway to Hell”, ”Hells Bells” og ”Back in Black”.

Vi ser meget frem til en fantastisk AC/DC koncert, nu når vi ikke var i Rosskilde.

 

 

 

 

 

Maiden Aalborg – En hver Iron Maiden fan vil knibe sig selv i armen når Maiden Aalborg går på scenen. Vi er slet ikke i tvivl om at vi her har med et band at gøre der elsker originalerne. De fremføre deres numre med lige så stor glæde og power, som var det en rigtig Iron Maiden koncert vi var til. Der er dømt 80’er metal fest når klassikere som ”The Number Of The Beast”, ”Run To The Hills” og ”Aces High” i den grad vælter ud over scenekanten. Og så har de ingen ringere end Morten Sandager fra Pretty Maids på trommer.

BikerOnline.dk ser meget frem til en koncert fuld af power og fede hits.

 

 

 

MetalliJam – Lukker du øjnene, er du sgu i tvivl om du er til en koncert med legenderne fra Metallica. Når de tons tunge riffs bliver sparket ud i fjæset på publikum, vil der her være seriøs risiko for at komme hjem med et piskesmæld. MetalliJam spiller alle de store hits som ”Enter Sandman”, Sad But True, ”Master Of Puppets” og mange flere, med så stor overbevisning og kraft, så du umuligt kan stå stille. Vi tror sgu seriøst at vi her har at gøre med det p.t. bedste danske Metallica Tribute band. Men kom selv og hør, se og oplev deres tunge riffs og catchy soloer, som James og Kirk ville  gøre det.

Vi ser i hvert fald frem til endnu et møde med drengene fra MetalliJam.

 

HUSK: Der er ingen undskyldning for ikke at komme til Horsens den 5. september, og blive rystet godt igennem. Kom og hør den gode musik blive spillet på bedste vis. Drik nogle fadøl… Og kommer du langvejs fra, så book en overnatning i Horsens. Dette er en aften du ikke vil gå glip af. Ses vi?? Ja, gu faen gør vi så !!!

See ya Rock n’ Rollas !!!

Music by Johnny

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*