Musikken til Race Day 2015 – Music Award (27. aug. – 30. aug.) Del IIII

Musikken til Race Day 2015 – Music Award (27. aug. – 30. aug.) Del IIII

Lørdagens sidste 3 bands vil nu blive præsenteret for jer. Der er lagt op til en lækker og hård afslutning på Music Award, med Rock og Heavy Metal. Vi glæder os i hvertfald nu til 2 dage i Hall of Rock med masser af Blues, Melodisk Rock, Hard Rock og Heavy Metal. Ses vi??? Jaa, gu’ faen gør vi da så !!!

Lørdag kl. 20.00 – Magic Bus – “Good times and rock n’ roll with balls”. Sådan beskriver Magic Bus den oplevelse der venter når de indtager scenen lørdag aften. Når de fra første sekund indtager scenen, vil vi slet ikke være i tvivl om at Magic Bus er store fans af rocken fra primært 70’erne og 80’erne. Inspirationen kommer da også fra bl.a. Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Thin Lizzy og mange flere. Magic Bus beskriver dem selv som et blues-rock baseret band, men med lidt ekstra til at krydre det hele op med. De ser frem til at spille til Music Award på Race Day, for et publikum der dyb forståelse for den gode rock og de fede tider. Faktisk drømmer de lidt om en masse damer på forreste række, mens fyrene står bagved og viser hvordan man rocker for vildt til den fede musik. Så hermed en opfordring til alle I dejlige damer og friske gutter. Kom i Hall of Rock lørdag kl 20.00, og fest for vildt igennem.

Vi glæder os til at hoppe om bor på Magic Bus. Der er plads til alle.

Lørdag kl. 22.00 – Statement – Kl. 22.00 kan vi forvente os en rigtig god gang Hard Rock med tunge catchy riffs. Når Statement går på scenen, kommer vi til at opleve et band der bevæger sig i grænselandet mellem den hårde metal og de fejende og melankolske melodier. Statement henter deres inspiration fra de gode 80’ere, hos kunstnere som bl.a. Black Label Society, Metallica, Scorpions, Guns n’ Roses og m.fl. . ”Vi ser frem til at sparke et show i luften på Mosten, der ikke nogensinde vil glemmes af dem der var der” siger Niels (guitar / Statement), og fortsætter: ”Og så ser vi frem til at Statement får lov til at lave en fest i selskab med Bikere / Rockfolk og hvem ellers godtfolk er”. Med Statement kan vi forvente et show med fuld smæk på, fra et af DK’s mest udadvendte bands, som gør rigtig meget ud af deres shows. Der er tale om optræden af klasse 1 og på den fede måde med masse action fra scenekanten. Statement er et rigtigt ”live band”. Og så har de muligvis en gæste optræden med.

Vi ser frem til at fantastisk show, med et band der har potentiale til noget meget stort!!!

Lørdag kl.  24.00 End My Sorrow – Sidste band til dette års Music Award er End My Sorrow. Og vi må sige at der sluttes af med et brag. Hvis End My Sorrow skal beskrive deres genre, er det med ord som doom, død, heavy, gothic og melodisk rock. Så de spænder jo rimeligt bredt. Inspirationen henter de fra bl.a. Iron Maiden, My Dying Bride, Judas Priest, Black Sabbath, Amorphis, og selfølgelig Guns n’ Roses. End My Sorrow er beæret over at få lov til at spille til Race Day. Og de lover en total ”kick ass” koncert. Og selvfølgelig skal der drikkes en masse bajere samt festes røven ud af bukserne. Publikum kan forvente sig et erfarent og tørstigt band som står klar til at udgive et længe ventet debut-album i slutningen af året. Det bliver en koncert fuld af tung melodisk metal, direkte fra mulden på Djursland. End My Sorrow sørger for at vi alle tager hjem med et piskesmæld.

Bikeronline.dk er sikre på at End My Sorrow lukker ned for dette års Music Award med tons tung manér.

See ya Rock n’ Rollas !!!

Music by Johnny

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*