Anders køre sku ud…:o)

Er du kommet ud at køre ? Eller driller cyklen fordi der er noget du ikke lige kan fixe selv, har du ikke en ven du stoler helt på ang rep. af din MC, det er jo ikke bare en havetraktor der skal kunne køre nej det er din sikkerhed det gælder så ikke noget med at fixe selv eller få en ven til det som lige tror at det er sådan man samler bremserne.

Måske har du ikke haft tiden der skal bruges til det, hvis tingene hænger sådan sammen ja så er du sku heldig hvis du bor på djursland. Her har vi nemlig Anders Rasmussen, han har lavet det sådan at han tager hans værksted med ud til dig, han er den mobile MC mekaniker og faktisk bliver det ikke dyrere af at han kommer hjem til dig for som han siger, jeg sparer jo udgifterne til værksted, strøm, lys og varme osv. en genial løsning til den travle MC kører der bare vil nyde livet på cyklen og ikke under den.

Anders er frisk på alle de Japanske cykler med alt fra olieskift til dækskift, her er han godt med prismæssigt Anders er kan skaffe reservedelene og dækkene hjem til gode priser, man kan fange ham på tlf 40284030 og du kan fange ham 24-7 det er en god ting at vide, en anden god ting at vide , det er at mangler du en x-tra nogle til din MC, så er der et sted de kan skaffes og det er hos nøglebiksen i Bruuns Galleri i Aarhus, endnu et godt tip fra Anders Rasmussen.

Husk MC hilser på MC
De bedste Hilsner Fra Majbrit og Pia

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*