Åbent hus og spring race : 21 – 22 april.hos Mosten MC

Skrevet af Mosten-mc.dk

Kørt af fra Mosten-mc.dk

Åbent hus og spring race : 21 – 22 april.

Mosten mc inviterer til åbenthus d. 21 april fra kl. 13.00, her vil klubben være vært ved en kop kaffe og et stykke citronmåne eller andet.

www.mosten-mc.dk
Klubbens lokaliteter kan ses og medlemmerne vil fortælle vidt og bredt om klubben.

Samme dag, er der test an tune på dragracing banen bag klubhuset, her vil gæsterne kunne få sig en forsmag på, hvad de kan forvente sig hvis, de kommer til Race Day d. 30-31 august 1 – 2 september.

Aktiviteterne på banen d. 21 april, er et tilbud til dragracing kører på såvel 2 som 4 hjul, hvor de kan få lov til at afprøve og teste den omforandring og tuning, de i vinterens løb har lavet på deres køretøjer. Bl.a. kan nævnes at Stig Neergård kommer op, og tester en helt ny Top Fuel Dragster han har bygget til et norsk Team, teamet kommer ned til Mosten for at tage licens i dragsteren og få den godkendt. Desuden kommer en gut fra København med sin Nitro Funny Car, som ligeledes skal tage licens og godkendes til at køre i den. Norske Super Twin og Top Fuel teams har ytret ønske om, at måtte komme til Mosten, for at teste deres dragbikes, idet de ingen steder har at teste dem i Norge, desuden vil de danske kørerer i disse klasser ligeledes teste deres grej disse dage.

Både lørdag d. 21 april og Søndag d. 22 april, vil der blive kørt 1. afdeling af DM i dragracing, for såvel biler som motorcykler, her vil omkring 100 køretøjer være til start i forskellige kategorier.

Så glæd jer til en action præget weekend i Mosten, og det koster ikke en reje at komme inde – alle er velkomne til at kikke ud begge dage.

Indsendt af bikeronline.dk – Billede taget af: Mosten-mc.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*