RaceDay hos Mosten MC…

Skrevet af Mosten MC

Pressemeddelse:

Mosten Race Day 2011

The king og bluesrock Johnny Winter besøger Bodeenge.

Mosten MC Allingåbro, er nu klar, med 18. udgave af Mosten Race Day, som løber af staben d. 1.-2.-3.-4. september 2011

I år vil det blive endnu vildere, endnu federe, og bare så fedt, så kom i blot og vær med.

Der er rock’n Roll Take off torsdag aften kl. 22.00, hvor THE KING OF BLUESROCK selveste JOHNNY WINTER på sin tour rundt i verden, har fundet ud i Bode Enge, og kommer på scenen i festteltet, hvor han nok skal få loftet til at lette med et knald af en koncert, der kan købes billet til Johnny Winter koncerten ved indgangen.

Til at afløse denne hvidhårede legende, kommer sidste års vindere af MOSTEN RACE DAY MUSIC AWARD, OLD APPENDIX på scenen 00.30, og fyrer den af, så festen accelererer endnu vildere.

Fredag kl. 12.00 går det første band på scenen i HALL OF ROCK, hvor vi traditionen tro, og for 4. gang, kører MOSTEN RACE DAY MUSIC AWARD. Se program på www.Mosten-mc.dk.

I år er der igen disket op med 8 fede bands både fredag og lørdag, med start kl. 12.00.

Tilmeldingen har været flyvende, og programmet er bedre end nogensinde.

Hvis der bor en lille John Mogensen inden i dig, så bør du indfinde dig i festteltet fredag kl. 21.30 sammen med Børge, lille Lasse, Karl Herman og jeg, for der har vi hidkaldt DEN DANSKE MAFIA, til at komme og blæse de gode gamle John Mogensen sange ud over det hele, og det kan de med en energi og nerve, så selv Karl Kedelig må overgive sig og synge med, mens han spiller luftguitar så det fløjter.

Når DEN DANSKE MAFIA har varmet jer godt og grundigt op, afløses de af DIE HERREN, som uden tvivl giver en performance i topklasse, med en lang og lækker stribe af fede U2 numre, som vi kender dem.

Krudt og kanoner er kørt i stilling til lørdagens første band i teltet, og Hell Yeah, det er nemlig vore gode og tilbagevende venner BACK IN BLACK, Danmarks fedeste AC/DC fortolkere, som nok skal få jer til at hæve armene og flippe ud til numre som HIGHWAY TO HELL, FOR THOSE ABOUT TO ROCK og BACK IN BLACK.

BULLET TRAIN BLAST følger trop, hamrer derudaf, og fylder jeres ører op med den svedigste Modern Hard Rock krydret med undertoner af Bluesrock, masser af Rock’n Roll, og en fed attitude.

De skal nok levere en fed og højpotent afslutning af musikprogrammet i festteltet.

Gå på www.mosten-mc.dk og find links til alle bands, også til de som har besøgt os gennem tiden.

Mosten Race Way i Bode Enge, vil i 2011 igen lægge asfalt til mere end 250 dragracing teams fra nær og fjern, på såvel 2 som 4 hjul. Race Teams fra såvel Belgien, Holland, Tyskland, England, Sverige, Tjekiet, Norge, Finland og selvfølgelig Danmark, er tilmeldt til dette års Race Day i de mange klasser, der køres i.

Stig Neergård vil igen være på Mosten Race Day med sin 6000 hestet topfuel dragster, og give et show både fredag og lørdag eftermiddag, der siger spar to, så hat og briller flyver om ørene på publikum.

Terje Håkonsen fra Telemark i Norge, vil i sin Pontiac Firebird 2000 modell, lave den ultimative længste burnout, som aldrig tidligere er set eller oplevet på Mosten Race Day. Med sin Brad Anderson Methanolmotor på 2500 hk, vil han fyre den af, og lave en herre burnout på mere end 400 m. så gummi og hjulbolte flyver om ørene på os.

Han deltager i Topdoorslammer klassen på Race Day, sammen med 8 andre af samme kaliber, hvor han kører 6,25 sek. på 200 meter, med en hastighed på 363 km/t

Igen vil Finalerne i Europamesterskaberne i Top Gas- klassen, blive kørt under Mosten Race Day, og vi vil derfor kunne forvente, et meget stort felt af heftige Top Gas dragbikes fra store dele af Europa.

Top Gas er klassen lige under Super Twin klasse, som er sværvægteren i dragracing på to hjul.

Se, hør og oplev vildskaben på Mosten Race Way fredag og lørdag til Race Day.

Konceptet med en blanding af seriøs motorsport og forrygende underholdning, er med til at gøre Mosten Race Day til en tilbagevendende succes, denne cocktail har Mosten MC satset på siden det første Race Day for 18 år siden. Glæd jer, det bliver heller ikke kedeligt i år.

Alle er velkommen, børn under 12 år er gratis iflg. med voksne.

“Welcome Rock`n Race Fans.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*