Fuck vi blev da festlige i Aarhus!!! Rock fest i Aarhus Yearhh…

Fuck vi blev da festlige i Aarhus!!! Rock fest i Aarhus Yearhh…

Det startede med at vi i bedste teenagestil tog toget til storbyen, i

papirposen medbragte vi vores drinks i bedste alkoholstil. Så festlighederne begyndte i den grad i toget, satme skønt at være ung.

Nå men vi kom af toget og fandt grisene, øhh ridehuset, til det største

brag af et rock party, det var med opvarmning af THE SILENT LOW som er et lokalt band, der virkelig kan trykke den af, nåå ja vi har da set dem før til Music Award til  Raceday hos Mosten MC. Men efter dem ja så kom AC/DC på banen, vi blev enige om at dette her måtte være en intim koncert for der var ikke mange mennesker    taget i betragtning at det var en koncert med både AC/DC og efterfølgende selveste Guns n´Roses så var det helt sikkert en lækker luksus intim koncert vi havde ramt, super fedt, det er altså noget andet end de der store koncerter med flere 1000 mennesker, og hvor man ikke kan se en skid, andet end på storskærme, NEJ det her i Ridehuset var intet mindre end fantastisk.

Vi gav den gas på dansegulvet med mange små rør i alle mulige farver, og da Axel kom på med sine venner så var festlighederne på toppen, tænk at vi stod jo næsten og holdte Slash i hånden imens han gav den gas sammen med Axel, en forrygende aften, dem må der sku godt komme flere af for det var en velfortjent aften i rørets tegn 😉

Men udover at have det pisse sjovt og danse en masse kcal af os, SÅ blev vi faktisk også en af hverdagens helte, en stakkels pige kunne ikke komme ud fra et toilet, godt vi var så opmærksomme, på at hun bare stod der og rykkede i håndtaget, (hvorfor hun ikke skreg og forsøgte, at kravle op og råbe ud af de 30 cm over døren, det undre vi os stadig over) Nå men vi fik hende ud, og det viste sig, at hun havde stået der i en halv time, så hun fik stukket et rør i hånden og videre gik det.

Det hele sluttede af med endnu et rør. I bedste teenager stil

ringede vi til vores Far, han var nødt til at hente os, i den store by.

Heldigvis kan vi altid stole på Far, så han kom med bil og pose og vi

mistænker ham for, at gasse søs på bagsædet, for det kom underlige snorke lyde

deromme fra efter bare 3 min kørsel, derimod var der gang i søs på forsædet, som kæmpede en kamp for ikke, at skulle benytte posen som far havde medbragt for en sikkerheds skyld.

Nå men heldigvis kom vi helt hjem efter denne Rock fest i Århus takket være Far.

Nu sidder vi så her og griner over denne fede intim koncert for den var for fed, flere rør til os TAK! VI SES LIGE PLUDSELIGT ET STED DERUDE!

Husk at MC hilser på MC

De bedste Rock hilsner fra

Pia og Majbrit

PS.

AC/DC = BACK IN BLACK
GUNS’N ROSES = GUNS’N ROSES JAM
Men det er vi da pisse ligeglade med, så længe det er for lækkert og sjovt!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*