Red tre liv, det er helt gratis…

Nu vil vi for et øjeblik blive rigtige seriøse!
 Når vi lever i et dejligt Danmark er det dejligt fordi, kommer vi til skade bliver der taget hånd om os, det er en dejlig sikkerhed at der ikke er nogle der bare ligger og    forbløder.
 Men her er det så at vi gerne vil slå et slemt slag, for kommer man til skade enten ved en ulykke eller ved sygdom ja så kan der blive brug for en portion ekstra blod,  blod er jo ikke noget man lige kan købe nede i brugsen eller bestille på nettet.
 Det er derfor bidende nødvendigt at der er nogle der vil af med noget blod, det er helt gratis at give sit blod til en blodbank, du får hyggelige 15 min, det tager jo ikke langt tid. Når du ankommer til blodbanken er der et skema der lige skal krydses af, derefter tager de en blodprøve for at se om du kan bruges, så allerede her får du faktisk et større sundheds tjek for blodet der skal i banken skal være godt og helt frisk.
Det ser måske for nogle ud til at det gør herrenas for nålen er lidt tyk, men det gør ikke ondt fordi nålen er meget skarp, for som de siger de bruger kun de bedst skåret nåle til donorene netop fordi det skal være så behageligt som muligt.
Imens du sidder der og pumper på hjertet i hånden, nyder du en sodavand og et stykke chokolade, stemningen er åben, frisk og yderst behagelig, ofte ligger man nogle stykker og giver sit blod og det er til samme foremål, nemlig at redde liv.
Når du giver en halv liter blod så kan du redde tre liv, og gud forbyde det men det kunne være dig selv der en dag har brug for ekstra blod for at klare dig, så derfor syntes vi at du skal tage telefonen eller jump forbi din by´s blodbank og melde dig som donor.
Vi håber at mange af jer vil melder sig til en god sags tjeneste!
Husk MC hilser på MC
De Bedste Hilsner fra
Pia og Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*