TRYKKERIET ÅRHUS – FEDT STED – FED STIL – MUSIKKEN MÅ DU LÆSE OM…!!! :o)

Jow jow da… Hmm hvad skete der lige der. Kender du det, at du er et sted, også tænker du hvordan fanden er jeg hUnderlige mennesker og såkaldt musik...:o)avnet her, hvad fanden laver jeg her, og hvad fanden er det for nogen individer af mennesker der er her?  Sådan havde vi det lidt i går lørdag!

Stedet: Trykkeriet Århus er det absolute fedeste sted, total fed stil, stemningen i lokalerne er super cool, stedet fejler sku ikke noget, måske vi skulle holde en fest der – lige en tanke der må tænkes mere over. Ja selv toilet området er super nice…!!!

Nå men her i weekenden var der kunst udstilling, OGSÅ lørdag aften skulle der være musik, rock og pigtråd bl.a. Det lød jo meget godt! Altså det lød jo meget godt da vi så indbydelsen på Facebook :o) Afsted med os.ihhh hihihi

Jo jo vi havde jo nok hørt en lille fugl synge om, at det ville være underlige mennesker der ville være at finde der denne aften. Hey det lyder sku da spændende, underlige mennseker er da lige os, for hva fanden underlige mennesker kan jo også være vældig rare og festlige ik? :o)

Velkomst drikken røg ned og den var rigtig god, flere af dem tak! Vi begyndte pludseligt, at høre musikken som var i gang…….. Ja lad os bare sige at, øhh ja hvad kan vi sige? Altså musikken var… øhh musikken…. Ej øhmm øhh…. Den venter vi lige med, vSeje toiletter...i mangler ord!

Nå egentlig var det jo slet ikke meningen, at vi ville skrive om det her, det var jo ikke derfor vi tog til Viby, vi ville bare lige luftes lidt og høre noget musik. Og vi er da bestemt også en oplevelse rigere i dag… :o) Men mens vi stod der, og musikken gik ‘deer uuu aa’ og pigtråds Beatels blev spillet med guitaren korrekt placeret over maven, slog det os bare, I skal da have nogen billeder af det her. Dog skal det lige sige, at pludseligt kom der den fedeste guitar (næsten solo) tråd fra monoton manden på stolen, for helvede uden pis det lød satme godt, også gik det bare ‘deer uuu aa’.

Hold nu kæft, det var virkelig et par sjove timer vi fik der, stor tak til det første band for, at bringe smil og grin frem på vores fjæser. Nummer to band oplevede vi ikke, så det har vi tilgode en anden gang.

Seriøst Trykkeriet Århus er et total fedt sted, det må I opleve. !!! http://www.facebook.com/Trykkeriet.Viby

Flere underlige mennesker og såkaldt musik...How ja, lige en lille hilsen til Anton der stod og så viildt sød ud der bag baren. Men Anton du skal ikke stå og gemme dig i hjørnet, du skal da frem og lave lidt gang i den, det tror vi bestemt, at alle de mange kvinder ville have elsket.

Til Jer mænd, hvis I mangler at se på nogen kvinder, så kan vi hilse, at sige, at der var satme mange af dem på Trykkeriet Århus – så få røven op af sofaen – penge i lommen og afsted, de sidder sikkert stadig og venter på, at der kommer en som dig og hælder lidt champagne op i glasset.

Se så ville der blive fest, med Anton bag baren i hopla sko og chaM&M = Mand & Mixerpult :o)mpagne propper der springer, så skide vær med om musikken ikke kan teksten eller spille rent for den sags skyld.

Men vi er fucking enige om at Trykkeriet Århus får besøg af os igen!!!

Vi ses Antonberg – krøllet pige der sad og lavede hjerter på hånden af folk i indgangen – 80’er fyeren i baren – manden bag mixerpulten – manden i læderbukserne – coogar mom i sofaen med de nye fine bryster – manden på toilettet – og alle jer som nu er blevet nysgerrig :Hej igen...o)

 

Fuuuck vi gad godt ha’ det sted, om ik andet så bare ha’ stedet for en aften! Hvor vi bestemmer musikken der skal ud af de højtalere, hvor vi bestemmer tempoet i baren, så champagne propperne springer for vildt, og de små grå får ben at danse på. Hold nu kæft en fest det kunne blive, er I klar? For det er vi !!!

De bedste hilsner fra

Pia & Majbrit

Heeyyy vi er her også...HUSK: MC hilser på MC

Så køre det ‘deer uuu aa’ er fra en Kim Larsen sang, kan I gætte hvilken…??? :o)

PPS. I får her billeder i bedste teenage stil…:o) !!! :o) Bedre bliver det ganske enkelt ikke…!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*