Hey… Er I derude…?????

Hvaså, har I det godt derude…:o) Kom så Danmark…!!! Er I med…???

Vi er så meget med, og vi er så meget, ved at gøre os klar til at komme ud, og se alle Jer dejlige mennesker… Fuuuck vi glæder os…!!!
Hvorfor var BikerOnlines reklame skilt ikke på banen i år…? Hvad hedder pigen i den grønne sparkedragt…? Hvem vandt music awords…? Hvorfor var der juletræer over alt…? hvem slår græsset…? hvem rengør toiletter…? hvem rydder op…? hvem vandt i de forskellige klasser…? hvem sidder i bilerne…? hvor var rockerne…? hvad hedder damen i rouletten…? hvem blev ramt i hovdet af en hammer…? Hvem lavede biksemaden, hvem bestemmer…? Hvad hedder manden fra Island rigtig…? Hvad skete der med Finns ben…? Hvorfor røg gearkassen…? Hvor mang mennesker var der…? Hvad er en 1 doller vær’ i kr…? Hvorfor forsvandt folk fra teltet sent lørdag aften…? Hvem hyggede i teltet…? Hvem blev alt for fuld…? Hvorfor kørte han af banen…? Hvorfor kørte Stig Neergaard ikke fredag alligevel…? Hvem er manden med skæget…? Hvem dansede dårligst…? Hvem holdte gang i bålet…? Hvorfor blev trampolinen flyttet…? Hvor mange kastede op…? Hvem sover godt i et lille telt…? Hvem sover godt i en campingvogn…? Hvem ejer pynten på træet…? Hvem sov med hvem…? Hvem kyssede med hvem…? Hvem fik racermave…? Hvem fik et koldt bad…? Hvem blev taget af poæitiet…? Hvor mange fik et klip i kortet…? Hvem nåede ikke i seng…? Hvem var julemanden…? Hvem var ham i fangedragten…? Hvem har fundet på at det skal koste penge at få en tribune plads…? Hvor var fuel pigerne…? Hvorfor var der ikke strip…? Hvem kørte i Thor vognen…? Hvem fik brændt nogen dæk af…? Hvad hedder ham den søde fyr i teltet…? Hvem var de 3 piger der sov i den grønne bil…? Hvem løb vagterne efter…? Hvorfor løb samuritterne i teltet fredag aften..? Hvorfor bliver Bøffen kaldt Bøffen…? Hvad hedder trommeslageren i The Hey Ho’s…? Hvem vil købe en billig reklameplads på BikerOnline.dk…? Hvem fik en tattoo…? Hvem kommer langt fra…? Hvad hed hunden med ørepropperne…? Hvor skal BikerOnline til fest næste gang…? Hvem fik regn på vej hjem…? Hvem er træt sødag…? Hvem satte personlig rekord…? Hvem kan holde en bedre fest end Mosten MC…? Hvem kommer igen i 2012…? Hvorfor skal man komme…? Kender du nogen…? Hvem flirter…? Hvem fik mit telefonnummer…? Har du haft tømmermænd…? Hvem fik taget det fedeste billed…? Hvad hedder de to mænd der stod og vaskede op…? Hvem vandt over hvem…? Hvad hedder helekopter piloten…? Hvor mange hvepse var der…? Fik du et myggestik…? Hvem nåede ikke at få morgenmad…?

Kom nu, er det noget sjovt, alvorligt, festligt, klamt, hyle morsomt eller et eller andet andet, som du syns BikerOnline skal være med til og evt. skrive om og måske tage billeder, så send os en mail på bikeronline@bikeronline.dk

Hvis du ikke er oprettet på BikerOnline.dk, så gør det nu, det er jo gratis…!!! Også kan du deltage i konkurrencer… Ta’ dig sammen, du har ikke en skid at tabe…:o)

Solen skinner, fuglene synger og det hele er ved at være klar til at springe ud – det bliver sku ikke bedre. Vi har en laaang sæson forude og det skal bare nydes.

SÅ hvad med at starte hos Mosten MC den 21. & 22. april. Der bliver så meget gang i den. Kom og vær’ med til at gør det hele endnu bedre.

Se her hvad der kommer til at ske:

Mosten mc inviterer til åbenthus d. 21. april fra kl. 13.00, her vil klubben være vært ved en kop kaffe og et stykke citronmåne eller andet.

www.mosten-mc.dk

Klubbens lokaliteter kan ses og medlemmerne vil fortælle vidt og bredt om klubben.

Samme dag, er der test an tune på dragracing banen bag klubhuset, her vil gæsterne kunne få sig en forsmag på, hvad de kan forvente sig hvis, de kommer til Race Day d. 30.-31. august 1. – 2. september.

Aktiviteterne på banen d. 21. april, er et tilbud til dragracing kører på såvel 2 som 4 hjul, hvor de kan få lov til at afprøve og teste den omforandring og tuning, de i vinterens løb har lavet på deres køretøjer. Bl.a. kan nævnes at Stig Neergård kommer op, og tester en helt ny Top Fuel Dragster han har bygget til et norsk Team, teamet kommer ned til Mosten for at tage licens i dragsteren og få den godkendt. Desuden kommer en gut fra København med sin Nitro Funny Car, som ligeledes skal tage licens og godkendes til at køre i den. Norske Super Twin og Top Fuel teams har ytret ønske om, at måtte komme til Mosten, for at teste deres dragbikes, idet de ingen steder har at teste dem i Norge, desuden vil de danske kørerer i disse klasser ligeledes teste deres grej disse dage.

Både lørdag d. 21. april og søndag d. 22. april, vil der blive kørt 1. afdeling af DM i dragracing, for såvel biler som motorcykler, her vil omkring 100 køretøjer være til start i forskellige kategorier.

Så glæd jer til en action præget weekend i Mosten, og det koster ikke en reje at komme ind – alle er velkomne til at kigge ud begge dage.

Nå men udover det, så vil vi gerne beklage at der ikke er kommet en direkte artikel fra Raceday 2011, vi skrev noget i debatforum om det og der er også billeder i galleriet, hvis det er noget du har overset.

Fra debatforum som du måske lige skulle tænke over fremover…:o)

Hvem har nogen svar…?

De bedste hilsner fra Pia & Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*