Allingåbro motorfestival set med 12 årige’s øjne

Vi var tilMange mange bliv væk...... Allingåbro motorfestival
Og vi er Rasmus Elmstrøm og Jeppe Mohn
Vi er begge 12 år gamle og vi skal skrive vores første artikel, lidt sejt.
Kikker lige lidt mere ;D
Vores første møde deroppe var nok det vigtigste for det var mødet med dækimportens piger ! Ham Martin er sq en heldig mand tænk at ha så mange lækre damer ;D
Han har mange fede fælge men endnu flere lækre damer.
Så på vej hjem fra Allingåbro var vi nødt til at købe bladet M for sefølig vil vi stemme på forside pigen, så folkes stem på pige nr 6 hun er sød !!!

Da vi går videre ser nogle køre rundt på nogle skralede cykler og de kan fadenme hoppe helt vildt på dem, ca 1,5 meter op på nogle gamle kabeltromler og de hopper og hopper hele tiden på baghjul, videre over til nogle store træstammer og alt muligt andet sygt. cool drenge, de hedder trial cykler og der er faktisk konkurrencer inden for det, nice.

RosborgSenere gik vi ned til scooter området, der faldt vi i snak med teamet rosborg raceing, de havde deltaget med en limegrøn 2 cylenderet maskine, vi fik en snak med kørens bror, for vi kunne ikke snakke med allan rosborg selv, fordi at han var røget på skadestuen pga at han vældet med 120 km i timen, måske har han brækket kravebenet, de kunne ikke se noget endnu pga det var så hævet, hans ankel havde det heller ikke godt men den var ikke brækket, vi ønsker ham held og lykke.
Soldater kørsel
Noget sjovt vi prøvede var en mega stor 4 hjuls trækker, det var en super sej stor militær vogn, vi sneglede den rundt på banen der var både stejle bakker og bumlede huller og en masse sand og en vandgrav, det var så funny at prøve, kæmpe tak til Henrik ( Røde ) Vi ville godt havde prøvet det på sammen tid men sikkerheden er nu vigtigere end hvad vi gerne vil, heldigvis.

Det havde været tid til mad i en evighed og endelig stillede vi os i kø, ved kebab kø’en, det fortrød vi ikke, hold kæf’t de smagte godt selvom der var en myre i den ene, måske det er hemmeligheden på god smag vi ved det ikke, men vi var nødt til at spise en mere for de var sku go’e
Wroommmm.......... eller det siger de ikke ......
Inden vi skulle hjem var vi nødt til at prøve gocarts’ene, vi snakkede om at de ikke kørte en dag over 20 km i timen, men da vi prøvede dem var det som om de kørte 30-40 km i timen om det er rigtigt ved vi ikke men det var famene hurtigt, det var sygt fedt !!! Vi fik kun 5 min 🙁:-( vi kunne så nemt som ingenting have brugt 5 timer !!! Det skal i prøve igen ude på Auning gocart bane.
Vi plager sku til vi får lov, MOAR kom nu, bare her en af dagene ik, bare snart ik ????

Lidt småsulten er man vel altid, så vi gik over til bacon bixen, vi ville købe en flæskesværs mix mums men det havde været så god en dag at der faktisk var udsolgt ØV men de rester der var tilbage fik vi så gratis, så lidt heldige var vi jo alligevel for vi fik et halvt glas flæskesvær…….. Så manglede cola’en jo……..
Hold fast......
Drifting gutterne de kan deres kram, de kørte på en bane der var 100-120 meter ca, de skred sku i svingene må man sige, for satan det så godt ud, menn vi venter lige med at få en tur til en anden god gang 😉;-) Men rodeo tyren den skulle prøves, den var fed, sjovt var det sku osse at se på ham der skulle prøve boksebolden, haha han tabte hans briller hver gang han slog.
Vores flag........
Der stod store sorte skyer over motorfestivalen, det var heldigvis ikke rigtige skyer, nej nej det var ovre fra traktor trækket, det ikke alle der lignede traktorer, vi så ikke så meget derfra, der er sku næsten for meget at se på kun en dag, det hele er sygt fedt og meget nåede vi slet ikke at se øv øv. Der skulle være flere dage eller bare en hel weekend for det var for OVERFEDT !!!!!!!!!!!!!!
Vi smutter ses........
Vi rundede sefølig lige hurtigt stedet hvor Martin stod med hans vogn og damer, vores øjne rullede lidt rundt, men det var sikkert mest fordi vi nu var trætte 😉;-)

Vi vil komme igen til næste år så er vi 13 år gamle og alle jer forældre husk

All teen’s is under konstruktion, take care.

De Bedste Hilsner

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*