APOLLO vs CARPARK NORTH

Hør nu APOLLO !!!!Det lignede næsten en snestorm vi stred igennem, (set med en laskefed danskers øjne hvor det ikke har sneet igennem hele vinteren).

Nå men det var CARPARK NORTH vi stred gennem denne frygtelige sne for at se, hele 10 km. Da vi ankom, stod der flere rystende personer ude i stormen med deres cigaretter, giv dem dog et sted i ly og med lidt varme hvor de kan ryge, for det er ikke meget varme, gløden giver fra sig.

Det var med stor forventning og med godt humør vi ankom til Gang i den !!!!Kulturhuset i Grenaa. Først skulle APOLLO på scenen, da klokken nærmede sig 20.00 kom Lau Højen på scenen og meddelte os at 3-4 af medlemmerne i APOLLO var forsinket i sneen, dette var nu ikke helt dårligt for så kunne man jo lige nå en x-tra fadbamse inden der skulle rockes igennem, du kender godt det der med at man står der og vil hoppe og klappe, men hvad f… gør man af den der fadbamse imens, det er jo ikke altid at den der står ved siden af dig gider at holde den for dig, faktisk har vi aldrig prøvet at nogen gider det 🙂

Back stage......APOLLO kom og de fyrede den sku max af, APOLLO er et ungt band der kun har et par år på bagen, og hvad de ikke har udrettet på kun få år, ja så vil guderne sku vide hvad de bliver til, bare vent 3 til 5 år uha, vi er helt sikre på at de vil rykke deres røv langt ud over landegrænsen !

Og vi glæder os for vildt til at se og følge dem.På vej hjem, god tur...

Gå ind og hør dem her

http://www.youtube.com/watch?v=C0vW15yV1sE

De har fem numre der kan sparke liv i selv en vinter død kartoffel, lyt til dem alle, der vil helt sikkert være en eller flere der bliver din nye favorit sang.

Det er 5 fede sange på hver deres måde, de er faktisk så alsidige at det gør helt ondt, da de på samme tid har deres helt egen stil, og den kan følges og høres hele vejen rundt.

Ville ham i mixer pulten bare skrue op for monitoren eller hvad det nu hedder, ej bare rykke volumen op på max, så APOLLO kunne få hvad de fortjener, ville det være fedt.

En lille åbenbaring :-)Nu er det jo altid sådan at opvarmnings band aldrig spiller så højt som selve hoved navnet, hvilket jo er klart nok, men med APOLLO ville man bare ønske at man fik lov til at høre dem på max power.

Man kunne jo nok gå hen og blive i tvivl om hvem der var hoved navnet, hvis APOLLO havde fået den på max power. Dette er ikke skrevet/sagt for at fornærme CARPARK NORTH slet slet ikke, de er jo selv knald hammeren dygtige og de er heldige at de har et opvarmnings band der også rykker røv.

Som Master Fatman siger i Netto reklamen, en flaskedreng er også en god fyr du bare ikke har mødt endnu, det samme kan man jo næsten sige om APOLLO, APOLLO er også et fedt band du bare ikke har mødt endnu, men du skal nok møde dem i de kommende år. Vær sikker på det.

Vi var heldige at sætte dem stævne back stage, vi fik en lille snak og nogle billeder, vi fik også nogle ep (cd), der er de fem numre de stod med på scenen, vi giver nu dig mulighed for at erhverve dig denne ep, det eneste du skal gøre er at sende en mail til os, og så kan du være den heldige der får tilsendt denne ep (cd ) glæd dig allerede, har dTak for i aften !!! </p>u først hørt dem en gang, ja såå sætter du sku nok lige din afspiller på repeat.

De har varslet med at de udkommer med deres første cd sidst på sommeren, vi skal nok gøre jer opmærksom på dette når den gode sommer er ovre og vi så hver især kan gå i hi med APOLLO i huset, GLÆD jer !  http://www.myspace.com/apollolive

CARPARK NORTH skal vi heller ikke glemme, men de er jo bare CARPARK NORTH uden bare at være bare 😉 Ingen tvivl de kan få taget til at lette i enhver bygning hvis de vil, de har sku en speciel karma de er ‘bare ‘ for fede.

Enhver kender dem, alle ved hvem de er og rigtig mange har en af deres cd’er.

Om CARPARK NORTH kan vi vist ikke sige mere end vi glæder os, til at de skal på turne igen, for så kunne det da godt tænkes at vi er at finde, dernede blandt publikum et sted igen, og hvis vi ikke tar’ helt fejl, så er vi sikkert lige foran scenen, sammen med teenagerne for dem er der også rigtig mange af, men vi er jo heller ikke så gamle, når først Energi bomben .....den fede musik spiller vel 🙂

Tak til begge band for en over kadyl brænder i Grenaa, I fik vækket en hel sæk kartofler, som ellers lå begravet helt langt ude på snuden af Jylland. TAK…!!!

” hspace=”8″ src=”http://bikeronline.dk/admin/billeder/crew/200209-134753.jpg” width=”224″ align=”right” vspace=”8″ border=”0″ style=”color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; font-size: small; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(223, 223, 223); width: 222px; height: 155px;”>

De Bedste Hilsner fra

Pia og Majbrit

  1. Hvis nogen skal bruge et over fedt band til et træf eller en stor
    fest så er APOLLO at anbefale. se også her:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1053132068&ref=profile#/pages/APOLLO/36019084907?ref=ts

www.skandinavian.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*