STOP…!!! VIGTIGT…!!! LÆS DET HER…!!!

Hov for resten, der er noget vi slet ikke har fortalt dig endnu.

Sher efter turen, meget bedre :-)om vi skrev i en tidligere artikel, fik vi et julekort af skatteminister Kristian Jensen, hvor han takkVi glæder os alle sammen med en god efterårstur i vente :-)ede for en fin drøftelse og en spændende køre tur.

Dette takkede vi selvfølgelig for over en mail til Kristian Jensen.

Efterfølgende ringede de så fra skatteministeriet, ang. De næste møde som vi skal have med ham
til sommer.

Dette møde får vi en dato på engang til maj, da Kristian Jensen har barsel i april.

Mødet som vi håber på bliver her i Jylland, vil efterfølgende slutte af med en ny køre tur med Kristian Jensen, denne gang bliver det bag på BikerOnline. Vi skriver selvfølgelig hvornår og hvor køre turen finder sted, da vi synes det kunne være hyggeligt hvis det blev til en fælles tur, dog skal det være for hyggens skyld og ikke som en demonstration.  Grunden til at vi gerne vil have at det bliver her i Jylland, er fordi at det er her vi er på hjemme bane, og det er nu noget sjovere at køre en tur på landet, hvor han virkelig kan komme til at mærke den friske luft.Ligesom på film :-)

Til det sidste møde i København med Kristian Jensen, overrakte vi ham 11.226 underskrifter endd
a direkte i tv. Han opfordrede os til stadig at samle underskrifter ind.

Men da vi rendt rundt hele sidste sommer og råbt af mange danske MC’ister og bikere, synes vi ikke at vi vil gøre dette igen.

Derfor HJÆLP os nu. Eller rettere hjælp dig selv. Du kender sikkert en eller flere der ikke har skrevet under endnu, din bedstefar, en kollega, ven eller fjende hver en underskrift tæller, bare husk kun en underskrift pr.
person.

Det blev som sagt sendt direkte på TV2 nyhederne kl. 12.00, der har været skrevet om det i aviser som, BT, Ekstra Bladet, Århus stiftidende, Djurslandsposten, bladet Fokus, ScanBike, snakket om det i Radio Silkeborg og det har været i Billed Bladet, så helt sikkert der er blevet gjort opmærksom på problemet med MC afgifterne, og kampen er slet slet ikke sluttet endnu.Disse sedler har været meget igennem :-)

Så kom nu i gang, vi vil meget gerne have 1000 underskrifter til skatteministeren når vi skal mødes med ham igen til sommer.

Klar til direkte tv...Print seddelen ud her, få nogen underskrifter på, og send den så til os.

http://bikeronline.dk/underskriv/blanket.html

På forhånd TAK…!!!

De aller bedste hilsner fra

Pia og Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*