I studiet hos Radio Silkeborg…….

Damm… hvor var vi halv nervøse og meget spændte i dag, vi havde en aftale med Radio Silkeborg denne her fredag morgen. Tidligt af sted det gik, øjnene var knapt åDer er hyggeligt hos Radio Silkeborg...bnede inden vi skulle ud af døren, ind i bilen og afsted, igen blev der røget en del smøger på turen, bilen skal nok snart have en total afvaskning og vores lunger trænger sikkert også snart til en flaske renser.

Vi ankom lidt før tid, fik en kort info om hvordan et radio program blev sammensat, Kent som skulle interview os var allerede i luften, han blev færdig og var klar til at tage sig godt af os.Ligesom på film :-)

Han var rigtig god til at få vores nervøsitet gemt lidt væk. For han var så naturlig og meget nem at snakke med.

Vi kom ind i selve hulen, som ser ud som var det en film vi var med i, der var en mixe pult hvor Kent styre alle knapperne, og på den anden side var der et par bar stole og to mikrofoner, vi satte os foran mikrofonerne som kun skulle være ca 5 cm fra munden, vi havde lidt svært ved at lade vær med at grine, for det var virkelig som man sKent på hans plads :-)er på film.

I lidt over 4 min stillede Kent spørgsmål, om hvad det er vi har gang i, og hvorfor vi har startet en underskriftindsamling. Det kunne vi jo rimlig nemt svare på, hvis man altså lige ser bort fra den lidt nervøse stemme vi nu engang havde.

Lidt kiksere skal der jo være plads til, lidt omvendt ord sprog og lidt mumlende i munden på hinanden, skal man jo heller ikke glemme, det kan vel ikke helt undgås, når det nu var aller første gang vi skulle prøve at snakke til en radio.Der blev skrevet under mod afgifterne :-)

Nu da vi alligevel var inde i Radio Silkeborg, ville de da selvfølgelig også lige skriveunder mod afgifterne, så lidt flere underskrifter fik vi også med os hjem 🙂

Det var en kanon oplevelse for os, og vi er meget glade for at det blev Radio Silkeborg der skulle ta sig af os debutanter, vi håber også på at det er med til at vi får flere underskrifter i hus, for det er jo det der er meningen meVel overstået......d det hele.

Vel hjemme igen, og har radio klippet på en mail, ja så har vi næsten fået helt ondt i maven, at høre ens egen stemme ja det er sjovt, prøv lige selv at optage jer selv og i får garanteret noget at grine af 🙂

Så alt i alt en rigtig god måde at starte dagen på, og vi er da osse villige til at prøve det igen hvis muligheden byder sig 🙂

De bedste morgen hilsner fra

Pia og Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*