En fed fest hos Mosten MC en mørk og kold februar aften…

Ja ja vi ved det godt! Vi roser altid Mosten MC, men for helvede altså, de kan bare det shit der. Og nu skete det igen. Vi var til medhjælper fest. En fest Mosten MC gør sig umage med. For hvad er Raceday uden medhjælpere, ja det kan simpelthen ikke lade sige gøre, at afholde et så storslået arrangement. hvis de ikke har de bedste medhjælpere. Derfor holder de denne fest for at takke, alle de ihærdige sjæle der år efter år. gør hvad de kan for at få Raceday til, at blive årets træf. Og hey de gør du sgu da til UG. Vi er mange rundt omkring i Danmark. ja fra Europa der er super taknemlige for at det hvert år kan lade sig gøre. Race day er 3 dage som mange ser frem til hvert år. Faktisk lige så snart man tager hjem søndag, så starter nedtællingen til næste år.

Da vi ankommer til festen, skal vi indløse vores billet. Den består af en kold fra kassen, jamen altså bedre velkomst får man da bare ikke.  Så er man ligesom i gang. Man mærker med det samme at stemningen er glad og at folk er meget snaksaglige og i festligt humør.

Festen blev afholdt i hallen, hvor der bl.a. er Music Awards til Raceday. Menuen stod på en forret af tunmousse med salt og flutes, og hovedretten var 2 forskellige slags gris med tilbehør. Det spillede bare, der var massere af mad og ikke mindst massere af øl. Joo det er sandelig ikke dårligt at være medhjælper. Ikke nok med at du arbejder midt i den fedeste fest i 3 dage i august/september, så får man også hyggelig samvær og fest, i en ellers kold og trist februar.  

Efter maden gør musikken sig klar, og festen er nu åben for alle. Det eneste lille, ja hvad kan man kalde det, minus ved hele denne ellers super gode fest, er nok at musikken var ikke ligefrem fest musik. Det var en god gang fed blues. Vi elsker blues og bandet var da også røv fede, de spillede virkelig noget fedt blues. Men det er bare ikke sådan rigtig fest musik. Bevares der kom da lidt folk ud på dansegulvet, det er slet ikke det. Men vi kan bare forstille os, hvor meget mere gang i den der ville være, hvis det var, noget musik som der var mere gang i. Noget folk kunne forsøge at synge med på, og som gør at ens ben umuligt kan sidde stille. Blues får ikke ligefrem folk til at springe op på bordene, man får mere en stemning af, at slå røven i sædet, med en øl i hånden og vippe lidt med foden og bare falde hen i den fede lyd.

BikerOnline måtte desværre tage ret tidligt hjem, da vi lige havde noget familie fødselsdag vi skulle op og være friske til. SÅ vi må ærlige indrømme at vi ved jo faktisk ikke om folk endte med, at gå danse amok i løbet af natten.

En ting er helt sikkert vi glæder os røven ud af bukserne til Engelsk træf og ikke mindst Raceday. Vi kommer selvfølgelig også ud til Spring race som er en super hyggelig dag, hvor Mosten MC byder på kaffe og kage i klubhuset og landets dragrace kører kan få startet og testet deres maskiner. Det er den 22. april. Vi kan klart anbefale alle at kigge forbi den dag. Vejret plejer at være fantastisk, pølserne giver knækket, der bliver sludret om løst og fast. Det er på en måde denne dag der starter hele sæsonen.

Mosten I gør det satme mega pisse super fantastik godt. Et kæmpe TAK til Jer!

De bedste taknemlige hilsner fra

BikerOnline.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*