***Velkommen tilbage til BikerOnline.dk*** Den er god nok – WE ARE BACK !!!

Velkommen tilbage til BikerOnline.dk

Vi har været så stille så stille de sidste tre år, dette er af forklarlige årsager herunder, ventede dødsfald af vores højt elskede morfar, og helt uventet dødsfald da Rasmus mistede sin far og dermed mistede Pia sin bedste ven, dette skete ved et tragisk trafikulykke. Pia måtte igennem en hjerte operation samt hun er startede i nyt job. Oveni det kom Rasmus ud for en ulykke på snowboard, han brækkede nakken og har pådraget sig kronisk hjernerystelse & piskesmæld. Majbrit har været igennem en operation da der var en stor cyste bag på milten, har været indlagt med diskusprolaps, været/er i gang med uddannelse og har åbnet klinik/butik op i Grenaa, der er dog lige en operation mere på vej da der er kommet en ny cyste også er der nye udfordringer med ryggen. Men tilgengæld er Casper sluppet, der er kun et skoleskift der er, at nævne der. Alt dette og utroligt nok flere ting, (dog små ting) er sket indenfor få år, altså mere end hvad mange andre oplever på et helt liv. Vi er begge singel mom’s, og vores underskønne drenge skal vi trods alt også have tid til :o). Vi skriver ikke dette for at få medlidenhed, vi skriver det, så du får en fornemmelse af hvem vi er.

Nu syntes vi, at vi er klar igen og vil bruge tid her på vores alt for gode BikerOnline.dk for det det er jo vores fælles barn altså imellem Pia Smith, Majbrit Smith, Rasmus Elmstrøm og Casper Smith Christensen, vi er så meget klar til at give den gas igen, så skal vi komme ud til din reception og lave en lille artikel så mail os, syntes du at vi skal med til jeres fest og lege aber for hele Danmark og norden skal se billeder af jeres aber så skriv. Er det et fedt Race eller en lille kom sammen ting så skriv, intet er for lille eller for stort. Men pas på :o) Møder vi dig på vores vej, ja så kunne det jo nemt ske, at vi kommer til at skrive lidt om dig!

Har du selv et team af en slags, kan du også selv skrive noget,så vil vi sætte det på BikerOnline så mange kan følge med i, hvad der sker omkring dit team.

Vi er de tøser der fik motorcykel afgiften sat lidt ned som de eneste det kunne lykkes for, bare det at MC-afgifterne overhovedet blev nævnt er stort. Syntes du, at der er noget vi skal forfølge af sager, projekter o.lig så prøv at kontakte os, for går vi først i gang med noget, ja så sker der ting & sager. Vi har flere hvor vi har hjulpet, men ikke noget vi kan reklamere med, men kontakt os for vi er (måske) klar til det som du ønsker der skal tages fat i.

Husk at BikerOnline er her for dig, vi er ikke på Facebook, da vi syntes, at man hænger der for meget, vi er lige her på BikerOnline.dk og vi er her for dig. MEN du er der også for BikerOnline, da du selv skal være aktiv, skriv en kommentar, skriv i lokummet eller efterlys nogle at køre med, måske du mangler et tip til noget ? Bring it on! Måske ser det ikke ud som om der sker noget men du kan være sikker på, at der er mange der læser hos os, vi har mange unikke klik hver dagen, så kom du bare og vær aktiv med os, mail et fedt billede og vi sætter det straks på galleriet med din eller vores kommentar til.

Du kan frit læse på BikerOnline.dk, men vil du med på f.eks datingen, deltage i konkurrence, eller blot skrive et af de mange steder på BikerOnline.dk, så skal du være oprettet som bruger, det koster GRATIS så der er ikke noget svært i det, du er helt anonym for det er kun dit brugernavn der vil blive vist.

En vigtig en er konkurrencerne, vi vil bestræbe os på at få mange flere fede konkurrencer i gang, så kom ind og deltag, det er jo gratis og du kan risikere at vinde, vil du gerne have lidt reklame for dit firma eller arrangement så sponsere nogle fede præmier, en god og billig reklame for dit projekt.

Som sagt så vil vi sige velkommen tilbage til gamle bruger og velkommen til alle de nye der kommer til, lad festen starte – WE ARE BACK.

 

Husk MC hilser på MC

De Bedste Hilsner fra

Pia og Majbrit

www.BikerOnline.dk

PS. Ønsker du en annonce på forsiden af BikerOnline.dk så kontakt os på tlf. 3088 7810 eller pr. mail: bikeronline@bikeronline.dk Det er super billigt!!!

Velkommen tilbage til BikerOnline.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*