Fast & Furious Car Show Messe C Fredericia – 3. – 5. maj 2013

Fast & Furious Car Show
Messe C Fredericia – 3. – 5. maj 2013

Streetfire.dk lægger igen i år op til et brag af et show når de åbner dørene op for 7. gang til Fast & Furious Car Show. I weekenden 3.-5. maj bliver Messe C – Fredericia forvandlet til et testeron-pumpet mekka for de vildeste biler nogensinde set på dansk jord. De fire haller på i alt 28.000 kvadratmeter fyldes op med et kæmpe udvalg af udstillere og over 500 af de fedeste, flotteste og vildest ombyggede biler fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.  Oplev Danmarks vildeste bilprojekt nogensinde ‘ The Preditor’ et af Skandinaviens flotteste motorrum, Sveriges flotteste kabine og se ombygninger man ikke troede, var muligt – alt under ét tag.

Streetfire Motor Park vil igen i år danne rammen for det vildeste race. Hele weekenden bliver der kørt race og drift. Kom helt tæt på dækrøgen og duften af brændte dæk i de helt rigtige rammer, som co-driver i én af de mange driftbiler.

Opleve verdens vildeste Hi-Fi Truck, den kommer fra engelske VIBE.
Der er brugt over 1 km. kabler og der sidder 40 subwoofere i tunnelen der giver et lydtryk på over 155 dB. Trucken har kostet over 5 mill. at bygge.

Udover de mange biler, vil der være masser af spændende aktiviteter i hallerne – der vil være stuntshow, fotostudie, tivoliland for de mindste, præsentation af bilerne på specielbygget scene, pole dans og meget meget mere. Forny garderoben, forkæl din bedre halvdel eller bilen rundt i hallerne, hvor de mange udstillere står klar med alt inden for tilbehør og udstyr til bilen samt spændende gadgets, tøj, læder, tatoos, piercing, lak, krom, airbrush m.m.

Tag hele familien med til Danmarks største inde- og udendørs bilshow og få en oplevelse udover det sædvanlige. Sidste år besøgte over 20.000 showet og alle gik derfra med en fed oplevelse.

Se meget mere på www.streetfire.dk
Yderligere information kontakt Mikael Morell – mobil +45 53 54 55 60, mikael@streetfire.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*