Fast & Furious Car Show 2009 – læs her hvad der kommer til at ske

Pressemeddelelse

Fast & Furious Car Show 2009

BF&Filer, Lir, larm, lak, læder, og lækre babes i lange baner

  1. – 3. maj 2009 går det løs – inden for som uden for Fredericia Messecenter.

Der er masser af guf for ører og øjne, når alle de bedste bilbyggere, udstillere, driftere og hotte babes liner op til 2009 udgaven af Fast & Furious Car Show.F&F

Det bliver et brag af en udstilling – alle er i fuld gang med forberedelserne. Om du er til skinnende, buldrende amerikanere, ekstreme ombygninger af standard biler, Ferrari, racerbiler, det nyeste biltilbehør eller driftbiler med rygende bagdæk betyder ikke så meget – Fast & Furious Car Show har det hele, bare det handler om motorer. Ja, og pigerne,–  dem vil vi ikke undvære, idet biler og flotte piger, er en betinget coctail. De vil være overalt, de vil stå på spring for at komme med på dit billede, så medbring dit kamera og få taget et billede af dig oF&Fg drømmepigen, med en fed bil i baggrunden. Besøg fotograferne på deres stand og få lavet en plakat med dig og drømmepigen, et minde for livet…

Danish Tuner Awards – Bilstyling konkurrencen over dem alle!

Og som kirsebærret på kransekagen – Danish Tuner Awards 2009!  Her findes de flotteste og bedst byggede biler fra de danske garager. Bilerne præsenteres på den store scene hvor der bliver kåret biler i adskillige kategorier, og vinderen af titlen Best in Show 2009 kan gå hjem kr. 15.000 rigere.F&F

Udover de Danske deltagere, vil både Norge, Sverige, Finland og Tyskland, være repræsenteret med nogle af de mest ekstreme biler.

Fast & Furious Drift Challenge og Streetfire Motor Park

Fast F&F& Furious Car Show er meget mere end bare en bil udstilling. Køreteknisk anlæg der ligger lige ved siden af hallerne, er i dagens anledning omdøbt til Streetfire Motor Park, og her huserer ‘Drifterne’ , der kører bil på en måde, der kan få blå blink på taget af enhver politibil. De kører stærkt, de laver hjulspind og de kører sidelæns. Det bedste af det hele er, at du kan købe en tur som passager. Lån af hjelm er en selvfølge, men rene underbukser og kamera medbringes hjemmefra. Denne spektakulære sport er det mest seværdige man kan forestille sig…

Padborg Park kommer også og giver opvisning med den nye Legend Cars klasse, ligesom der vil være opvisning med en 3000 hk Corvette, helikopterrundflyvning, Tivoli og en go-cart bane at muntre sig F&Fmed………

Db Drag – LydtryF&Fkskonkurrence

Hør de sindsyge deltagerbiler i DB Drag lydtrykskonkurrencerne, når de dyster om de mange pokaler, og prøver at blæse ruderne ud med lydtrykket fra bilens anlæg. I år deltager bilerne i den internationale EMMA konkurrence.

Med venlig hilsen

www.streetfire.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*