International Classic TT på Ring Djursland

INDSAT DEN 22.09.2008 ændret lidt den 25.09.2008

WeRundt i svinget...ekenden den 20. og 21. september var der Classic TT race på Djursland.

Det var syvende afdeling af IHRO serien, og sidste afdeling af Nordisk Mesterskab der blev afholdt.

Og sikke en weekend, det var helt forårs agtig. Det kunne man så absolut også se på flere måder, folk i T-shirt gik rundt og hyggede sig, der var vildt mange mennesker.

Det var meget tydeligt, at rigtig mange benyttede denne weekend, tEn af p-pladserne....il at snuppe en tur på cyklen, og køre ud til nok et af årets sidste arrangementer.

Ikke nok med at der var Classic TT race, så holdte Grund MC også træf lige ved siden af banen. Der var altså virkelig grund til lige at smide telt – sovepose og uldne sokker på cyklen også. Ja uldne sokker skulle det jo nok til, for selvom at det nærmest var forår, så ville det nok blive noget koldt, når man siger godnat i sit telt.

Grund MC havde samlet familiemedlemmer – venner og bekendte sammen, ca. 50 mand gik rundt og hjalp til. Der skal jo både mad og drikkelse til, når der er gang i den på Ring Djursland. Og den efterfølgende fest om aften i teltet skal dKlar til start.....er jo også styr på, der skulle jo være kæmpe fest med live band og hvad der, der til høre. Det er dælme godt at der findes nogen ildsjæle herude på det mørke Djursland. Du kan se og læse mere om Grund MC her: www.grundmc.dk

Desværre kunne vi ikke selv være med til træffet og festen, men vi er helt sikre på at det var rigtig godt, med gang i den. For nu har vi jo nævnt, at der kom rigtig mange til Classic TT. Men der var altså også mange der netop havde taget uldsokkerne med, for selve telt pladsen til træffet måtte allerede udvides lørdag middag.Vagn på vej igen igen....

I pit området til Classic TT mødte vi Vagn Jensen, vi nåede desværre ikke at snakke meget med ham, for han er godt nok en travl mand. Hver gang man lige havde fanget ham, når han kom tilbage fra et løb, så hoppede han på en cykel igen og af sted det gik.

Vagn køre ca. 8 løb om året, og på sådan en weekend hopper han så også på cyklen ca.10 gange, ikke noget at sige til, at vi også havde svært ved at fange ham.

Vagn Jensen er hoved sponsor for Classic TT, og arrangør. Han har vel nærmest hele sit liv, viet sig til gamle classic motorcykler. Han køre bl.a. ogsåSå skal der skrues.... mange løb i England. Han har et godt sammenarbejde med Molnar som er en englænder der har tjek på gamle, arhh man kan vel også sige gamle/nye – nye/gamle motorcykler. Det er nemlig sådan at der bliver lavet nye gamle motorcykler af forme fra dengang. Det må man da sige er total KULT. Der er sikkert mange der godt kunne tænke sig, at få lavet en helt ny MC i den originale gamle stil. Det er der ikke mange der kan. www.mike-edwards.netTeam Beaujolas Racing

Ovre ved Vagn var der også et andet team som, Vagn holder lidt øje med, det er Team Beaujolas Racing. De hygger sig lige så meget som alle andre gør og om ikk andet mere. Det er jo rart at være mange af sted til et fælles ‘projekt’ Det er dejligt at se hele det sammenhold, der i det hele taget er i hele pit området.

Nu skal man altså ikke tro, at bare fordi at det er ‘gamle’ motorcykler der her køres på, og fordi de heller ikke køre, lige så hurtigt som dem man ellers kender til, at det er en billig sport, for det er det ikke.

Ligesom i så meget andet motorsport kræver det også en sponsor for teamet. For bare det at tage af sted koster knapper. Århus Diamantboring er sponsor for Vagn Jensen, så det på den måde, kan lade sig gøre for ham, at køre nogen gode løb hjem.

Det kan også være svært at opdrive skruer og møtrikker til sådan en maskine. For de er ikke helt almindelige, og det nytter jo ikke noget at man får fat i nogen 2. rangs skruer, for de kan slet ikke holde. Og netop for at sikkerheden er i top, så kommer alle motorcyklerne gennem et sikkerheds tjek, der skaNy gammel - gammel ny...l bl.a. sættes stål wire gennem bolte, for at der ikke, kan ske det, der ikke må ske. Det ville jo ikke være et rart syn på banen, hvis i kan forstille jer hvad der kan ske. Nej det ser vi gerne ikke sker, det skal jo gerne være en god weekend for alle, køre som publikum som mekanikker og andet godt folk.

Hvordan det endte med Vagn Jensen er vi svar skyldig. For vi skulle hjem igen, og så derfor ikke slutningen. Men vi er ret sikre på at du kan læse en masse om det på Vagns hjemmeside her: www.vagn-Starter...jensen.dk

Vi slutter her, og opfordre jer til at klikke ind på de overstående hjemmesider da der er meget spændende læsning der.

De bedste hilsner fra

Pia og Majbrit

PS: HUSK MC HILSER PÅ MC

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*