STREET-CYCLES ny fed Harley shop i Aalborg.

lidt varme

STREET-CYCLES kører for vildt derud af , her er der ingen grænser for hvad de kan byde på,  hvad enten du selv går med en vild ide om en total ombygning af din Harley, ønsker /drømmer  om at få en ny hardcore cykel, eller er du manden som selv vil skrue i maskinen kan du få alt i  reservedele, custom dele, speciale udstyr, div. tilbehør, og meget meget mere, der er ingen  begrænsninger i STREET-CYCLES.Rune og Rasmus som de 2 ejere af STREET-CYCLES hedder,  samt deres mekaniker, byder alle velkommen. Det er så absolut 2 meget friske, dygtige mænd  som giver gode råd, ideer og kommer med nye fede påfund, og en knald dygtig og sej mekaniker,  der frem over vil tage godt imod dig. Da de alle 3 har mange års erfaring og kompetence med  Harley Davidson, vil du under ingen omstændigheder gå forgæves i STREET-CYCLES.

I de nye lokaler står de flotte Harley´er udstillet som ligger i en pris klasse fra 100.000 til 550.000 kr., samt en masse dele, udstyr og tilbehør. Det kommer til at gå stærkt for de tre Harley mænd på Fåborgvej, for allerede nu har de bestillinger liggende på 3 stk. speciale byggede maskiner.

Dørene til STREET-CYCLES blev slået op, med fornem burn-out i bedste stil, flot selvlysende udstødning, ‘duften’ af brændt gummi, dæk røg og med et brag af decibel, det skete lørdag den. 19. November.

rune til venstre og rasmus er til højre Det var 2 meget glade ejere og en mekaniker der her  kunne præsentere deres nye flotte forretning. Med  gode åbne lyse lokaler og indgangsparti, fik de mange mennesker som lagde vejen forbi  STREET-CYCLES på deres første åbningsdag, en rigtig god, venlig og imødekommende  modtagelse. Dette vil alle opleve når de fremover besøger dette fede Harley sted.

BikerOnline.dk ønsker Rune og Rasmus samt deres mekaniker tillykke med deres nye  forretningen, som absolut er et besøg værd. Så tag en tur forbi STREET-CYCLES, og hils på det  gode team som altid vil være parat til en snak om netop dit behov.

Ps. Vi undskylder STREET-CYCLES mange gange, for den forringede billede kvalitet. Der skete det, der bare ikke må ske, noget af det tekniske i kameraet svigtede. Dette vil ikke ske igen, da vi fremover vil ha’ et ekstra kamera med os.

STREET-CYCLES Fåborgvej 5 9220 Aalborg Øst Tlf.: 60 81 38 00 Web.: www.street-cycles.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*