Hey… Det er på lørdag den 14. april at der er Forever2wheels i Fredericia – Husk lige det ik´

Klokken går tiden slår og det er sgu forår nu! OG ikke nok med det så er det detundemelyme på lørdag den 14. april at Forever2wheels slå dørene op til den hyggeligste MC udstilling i år, faktisk er det for 20. gang i træk, det i sig selv viser i den grad at det er et besøg værd, ja for ellers havde den jo ikke kunnet holde sig kørende i SÅ mange år vel?

Vi kan kraftig anbefale, at alle I gode mennesker tager et smut forbi Messe C Fredericia. Det er så vanvittig hyggeligt! Der er åbent fra 9.00-17.00 og det oser af fed stemning, der er masser af gode stande, med alt hvad hjertet begær til MC-folket. Der er kolde øl, god mad og fed musik, venlige mennesker, faktisk alt hvad der skal til for at hyggen virkelig indtraffer. Mon ikke også, at du møder et på ansigter du har set før, som du lige kan hilse på og få en lille sludder for en sladder med, muligheden indtræffer jo.

For at få en lille fornemmelse af hvad du kan forvente, kan du jo lige kigge her: Forever2wheels 2017

De bedste hilsner fra

Pia & Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*