Skatteministeren fik svar på tiltale…

Vi er to helt almindelige piger, vi syntes at vi følte os mere og mere urimelige behandlet og diskrimineret i forhold til de vildt høje afgifter der er på Klar til afgang...motorcykler, derfor bestemte vi os Disse sedler har været meget igennem :-)for at prøve at gøre noget ved det.

Som sagt så gjort, vi sendte mange mail manuelt ud til forhandler klubber foreninger og de store MC medier der er på nettet, vi regnede med at vi ville få en god opbakning fra de fleste, men allerede der blev vi klogere. Bla. den store MC importører som Reinhart der står for at ville slå et slag mod afgifterne ignorerede os , den store landsdækkende klub, MC Touring klubben ignorerede os, vi talte i tlf. med Gunnar men han mente at det ville være spildte kræfter af os for vi ville ikke få noget ud af det, han havde jo et medlem som havde startede en underskriftindsamling på nettet og havde allerede på et halvt år fået 2238 klik, så der havde vi ingen støtte og hjælp fra.

Vi har haft sendt mange mail til bla. MC galleriet, MC Internet , dkmc, dmcn osv. ja i det hele taget til mange store hjemmesider som vi også håbede på støtte fra, men heller ikke der hørte vi fra nogen.

Vi er sku rystet over hvor emsig MC verden er, her er sku ikke noget sammenhold som der burde være, vi ved godt at BikerOnline er en betalings side, men vi er ikke konkurrenter til nogle og lige hertil skal det da også siges, at i de mail vi har sendt ud var det det direkte linke til underskrift siden. Et link der har været helt åben for alle også for dem der ikke er oprettet, hele sagen har kunne følges derinde, fra start og her til slut, for vi har gjort dette her fordi at vi gerne have ændret de omtalte afgifter, båVi glæder os alle sammen med en god efterårstur i vente :-)de for vores egen skyld men også for din skyld.

Vi fik en aftale med vores skatteminister Kristian Jensen om et møde hvor vi ville overrække ham de forhåbentlige mange fysiske underskrifter vi kunne samle, senere sagde han ja til at komme bagpå en motorcykel og efterfølgende frokost med os.

Mange af jer har sikkert mødt os rundt omkring til de mange fede træf og race her i Danmark i den forgangene sommer, vi var sku nødt til at råbe jer op bogstaveligt talt, vi skulle komme og smide vores plader lige i hånden på jer for at få jer til at skriveunder. Da I først fandt ud af, hvad vi ville, var i meget villige til at skriveunder.

Mange har vi snakket med, og rigtig mange troede vi var sendt ud af Jehovas vidner eller em anden sekt, pædagoger er vi også blevet beskylPeter og Kristian lige efter turen :-)dt for at være, hvad en pædagog skulle stå på en MC messe i Aars på er os stadig en gåde.

Sommeren var ved at være ovre og vi skulle finde en god og rutineret chauffør til turen med skatteministeren, vores valg faldt hurtigt på Peter fra PK Motor, han har kørt motorcykel i 25 år uden en ulykke, samt kører han banerace, så tryg var vi ved ham. Peter stod også for en rute som ville passe, noget nemmere for ham end for os, som jo er nogen, langt ude på landet jyde piger.

Tiden nærmede sig, og efter det sidste sted vi var at finde, nemlig lukkeløbet på Jyllandsringen, havde vi fået 11.203 underskrifter.

Urolige maver har vi nok af, men det var der ikke grund til at have, udover at vi selv skulle sidde som bagsæde passager på hver vores cykel, vi ville følge efter Peter som skulle køre meKlar til direkte tv...d skatteministeren, Peter havde planlagt en fin lille rute der kunne køres på fornuftig vis på ca. 20 min.

Vi blev hentet af vores ‘chauffører’ kl. lidt over 11.00 mandag formiddag, lige på det tidspunkt var der nu lidt stress på, for vi fik at vide at tv2 nyhederne også ville komme at filme overrækkelsen af alle vores underskrifter som nu var ændret til 11.226 efter bla. journalisten og fotografen fra Ekstra bladet også satte deres initialer. Ikke nok med at de ville komme og filme, det skulle filmes direkte, ikke noget vi lige er vandt til, derudover var Ekstra bladet der med hans fotograf, de nåede da selvfølgelig lige at snakke lidt med Kristian Jensen, så lige nu glæder vi os til at læse Ekstra bladet på søndag ( 5-11-06 ) for der skulle komme en hel del i bil tillægget om vores møde med skatteministeren.Kristian og hans presse chef....

Det hele sluttede med en frokost i skatteministeriets kantine, hvor vi fik en rigtig samtale og snak om afgifter og dets videre forløb..!!! med til frokosten og samtalen med Kristian Jensen var hans Sekretær og hans presse chef. Presse chefen fik da også hurtigt at vide af Kristian, at han skulle passe på os, for her ville han virkelig få svar på tiltale.

Det er svært at skrive alt om hvad der blev sagt men har du et spørgsmål så sæt det ind her på BikerOnline i debatten og vi vil besvare det meget hurtigt.

Kristian Jensen indrømmet blankt at han ikke var klar over, at vi bla. bliver straffet økonomisk ved at sætte gode og sikre bremser på sin gamle MC’er, han fortalte også at han godt var klar over at MC’erne’s afgifter var en oldsag, at der ikke havde været kigget på dem i meget langt tid ( mange år ), så derfor var han glad for at få eksempler som det om sikkerheden af vide, han kritiserede selv motorcykel branchen for at de ikke har informeret ham om, når der er kommet nye ting og bedre ting til at monterer på sin MC’er, i bil branchen informerer importørerne om, når der kommer nyt udstyr til bilerne så det undersøges om der kan komme fradrag på disse, hvilket der jo ofte er sket, men for MC har han aldrig hørt noget fra, så derfor var han ikke klar over at det så sådan ud med afgifterne på MC, derfor var han også glad for at få det sådan direkte af vide som vi nu har gjort det.

Vi tror også selv på at det er meget bedre at vi får gang i en dialog med ministeren, meget bedre end at vi alle møder op i en demonstration, for hvad vil vi få ud at puKristian før turen....ste os op og komme med alle mulige paragrafer.her efter turen, meget bedre :-)

Skatteministeren har allerede sagt ja til at komme ud at køre med os til sommer igen, hvilket vi kun kan tolke som om at han ikke vil glemme os MC’ister denne gang, om vi får noget ud af vores arbejde kan vi ikke spå om, men vi tror da at vi er nærmere målet end før, og en ting kan Kristian være sikker på, han slipper ikke for os , vi er stædige som ind i h…… og vi tager os ikke af at mange de gamle i MC verden som tidligere nævnt. Ja vi ved godt at de tænker, at de der snot tøser skal sku ikke komme her og tro at de kan gøre nogen forskel, fordi de nu har kæmpet en kamp for det i 30 år, men fint nok med det, hvis i andre stadigt bakker os op. En ting er helt sikkert vi forsætter til den bitre ende, og vi er godt på vej nu.

Skatteministeren sagde at vi var meget velkommen til stadig at sende underskrifter ind til ham hvis vi fik flere, så mangler du stadig at skriveunder mod de nuværende MC afgifter, ja så print en seddel ud og få alle dem du kender til at skrive den under og send dem til os.

Vi vil naturligvis informerer jer om nyt i sagen. Da vi blandt andet blev opfordret til at tage de 15 minutters tale tid som man rent faktisk kan få over for det udvalg der forhåbentlig snart bliver til en realitet. Dog vil vi mene at der er noget Kristian Jensen allerede kan gøre for os allerede nu, hvilket er det vi nu vil arbejde videre på.

Samtidig vil vi takke alle der har støttet os i indsamlingen, hvem det er, kan man se under linket, indsamlet og tilsendt underskrifter, samt de div. blade og aviser som kan ses herinde under linket pressen skrev som kommer snart.

De bedste hilsner fra

Pia og Majbrit

BikerOnline.dk

Der kommer snart flere billeder i galleriet.

PS. Dette var lige et lille vink om hvad der er sket i løbet af sommeren vedr. underskrifter mod afgifter.

Der kommer mere til, men det skulle jo starte et sted.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*