Fuck nu af en weekend – Bedre bliver det altså bare ikke – Raceday 2017

SÅ sidder man her og det er allerede tirsdag. Søndagen gik med at komme hjem, fordøje alle oplevelserne, pakke ud, vaske tøj og i det hele taget være sådan lidt rastløs, efter en mega over super fed weekend til Raceday hos Mosten MC. Men mandag! Hvad fuck blev der lige af den? Der blev ikke lavet en skid, tror faktisk bare at vi sad og gloede ud i luften, og kunne slet ikke tage os sammen til noget som helst. Nå men nu er det så allerede tirsdag,, og hverdagen er ligesom slået i gang. Den traditionelle tinitus der kommer efter sådan en weekend med de store lækre motor lyde og den fede rock’n’roll er ved at fortage sig. Kroppen er så småt ved at normalisere sig igen.

HOLD NU KÆFT EN FORRYGENDE WEEKEND. Mosten MC gjorde det igen! Det de er aller bedst til, nemlig at skabe den fedeste weekend ever. Det er så vanvittigt professionelt og underholdende så man får helt ondt i tarmen. Armen for satan altså, fuck nu af, de kan altså deres shit derude på marken. Vi fra BikerOnline vil gerne sige et kæmpe TAK til Mosten MC, for det gigantiske arbejde de laver for, at give os alle den ultimative oplevelses weekend.

Når man ankommer til Raceday, så er det ligesom om man træder ind i en helt anden verden. En verden uden bekymringer, men derimod en verden fyldt med glade og venlige mennesker der alle er ligestillede. Man glemmer alt om hverdagen og tv-avisens skræk historier. Det er så lækker en følelse. Alle snakker med alle, der bliver smilet, skålet og hilst til højre og venstre, også til dem man ikke kender. Det kunne hverdagens Danmark sgu lære noget af.

Det er ikke uden grund, at selv nogen af de helst store kører fra Tyskland og Holland roser Mosten MC til skyerne og fortæller at Raceday er noget af det fedeste de har været med til og det er ikke bare det fedeste nationalt eller i Europa, nej det er sgu på internationalt plan siger de.

TAK MOSTEN MC!!!

Vi glæder os som en gal blære der virkelig trænger til at blive tømt til næste år.

Vi ses i 2018 hos Mosten MC

Læs lige denne her: http://bikeronline.dk/?p=1017

De bedste hilsner fra

Pia & Majbrit

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*