11.203 underskrifter mod de urimelige afgifter…

Nu er det sgu blevet nu, at det blevet tid til at få afleveret alle underskrifterne, hele 11.203 er det blevet til, men selvfølgelig regner vi med, lige at få et par stykker mere på vej til København..:-)

Nu må I alle endelig krydse finger for at alt kommer til at gå godt.Vores møde med skatteministerenDisse sedler har været meget igennem :-)Kristian Jensen, at det ikke bliver total regnvejr, han skulle jo meget gerne få en god bagsæde tur, og få et lille indblik i hvad det er, der tiltrækker os så meget ved de kære to hjulet…:-)

Vi kommer selvfølgelig med en artikel ang. mødet med skatteministeren, så skal I får alle detaljerne, lige så snart vi er tilbage i Jylland igen…:-)

Så husk det nu, Mandag den 30. kl. 12.00 skal dine finger krydses, det er en sag der gerne skulle gavne os alle. 🙂

De bedste hilsner fra

Pia og Majbrit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*